Lifestyle

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Αν δεν είχα γνωρίσει τον πρώην άντρα μου, δεν θα έκανα τόσα πράγματα»

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Αν δεν είχα γνωρίσει τον πρώην άντρα μου, δεν θα έκανα τόσα πράγματα»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram: @katsafadou/ PatrisNews.com/Δήμητρα Κατσαφάδου: Θέλω να ερωτευτώ τόσο πολύ

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Δηλαδή, οι προσλαμβάνουσες που είχα από τον γάμο μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Κι εκείνος είναι μια χαρά τώρα, σιδερένιος. Όλα είναι μαθήματα»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, χωρίς ωστόσο να εξηγήσει τον λόγο που δεν είναι πλέον μαζί.

View this post on Instagram

A post shared by (@katsafadou)

Η επιχειρηματίας φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Έλεος» κι αρχικά, ανέφερε χιουμοριστικά: «Παντρεύτηκα η αμαρτωλή. Εκεί κοντά, όταν ήμουν στη φαρμακευτική εταιρία, έριξα έναν γάμο να πω ότι τον έκανα. Δεν γούσταρα καθόλου».

«Χώρισα γιατί… ο άντρας μου είχε λευχαιμία. Πιστεύω ότι αν δεν είχα τον Γιώργο, δεν θα είχα κάνει τόσα πράγματα, γιατί έχω αφοσιωθεί στην εταιρεία να δίνω δωρεάν λάδια για τους καρκινοπαθείς, δωρεάν κρέμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δηλαδή, οι προσλαμβάνουσες που είχα από τον γάμο μου με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Κι εκείνος είναι μια χαρά τώρα, σιδερένιος. Όλα είναι μαθήματα», πρόσθεσε.

View this post on Instagram

A post shared by (@katsafadou)

Τέλος, εξήγησε πως υπήρχε σοβαρός λόγος πίσω από τον χωρισμό τους, τον οποίο δεν ήθελε να αποκαλύψει. «Χώρισα γρήγορα μωρέ. Εντάξει, είναι κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Εγώ τα δικά μου τα λέω όλα, αλλά μετά μη με κυνηγάνε οι άλλοι, όταν τα λέω. Είναι ιερός ο γάμος, υπήρχε σοβαρός λόγος», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments