Πολιτική

Στίγκας για τους Σπαρτιάτες: Σχέδιο ανατροπής μου

Στίγκας για τους Σπαρτιάτες: Σχέδιο ανατροπής μου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σκηνικό διάλυσης διαμορφώνεται στους Σπαρτιάτες,

Βασίλης Στίγκας: "Υπήρχε εν εξελίξει σχέδιο ανατροπής μου" - Τι απαντά ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής των Σπαρτιατών Χάρης Κατσιβαρδάς

Σκηνικό διάλυσης διαμορφώνεται στους Σπαρτιάτες, με τον πόλεμο μεταξύ του προέδρου Βασίλη Στίγκα, και της κοινοβουλευτικής του ομάδας, να συνεχίζεται αμείωτος. Οι δυο πλευρές μίλησαν σήμερα στον ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Στίγκα να κάνει λόγο για παράτυπες συναλλαγές χρημάτων, τους βουλευτές του να το αρνούνται, να τον καταγγέλλουν για όσα είπε χθες Πέμπτη στη Βουλή, και μάλιστα, να απαντούν με εξώδικο.

«Υπήρχε εν εξελίξει σχέδιο ανατροπής μου, συζητάνε για συνέδριο και να τεθεί θέμα πρόεδρου… Αυτό το σχέδιο προϋπήρχε πριν τις εκλογές, για να βάλουν μέσα χιλιάδες μέλη και να με ανατρέψουν» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Στίγκας.

«Εγώ δεν έχω δώσει χρήματα, όμως κάποιοι βουλευτές έχουν δώσει, πιθανόν αυτοί θα μπορούν να πουν πού κατευθύνονται αυτά τα χρήματα» είπε. 

Με τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Χάρη Κατσιβαρδά  να ρίχνει τα πυρά του προς τον Βασίλη Στίγκα, και να αποκαλύπτει στον ΣΚΑΪ ότι ήδη του έχει αποστείλει εξώδικο για τις αναφορές του περί «Greek Mafia». «Εγώ κοινοποίησα εξώδικα στον κ. Στίγκα προσωπικά, λέγοντας ότι έχει το δικαίωμα να με διαγράψει, όμως δεν έχει κανέναν δικαίωμα να αφήνει αιχμές, μομφή αορίστως, χωρίς να κατονομάζει και να αφήνει μετέωρο περί Greek Mafia, Δον Κορλεόνε κλπ είναι ζήτημα αρχής…» ανέφερε.

«Αυτός που πρωτοστατούσε στις διεργασίες μέσα στο κόμμα και ζητούσε και επιμόνως συνέδριο είναι ο Χάρης Κατσιβαρδάς, επισκεπτόταν τον Κασιδιάρη στο Δομοκό, βέβαια υπό την ιδιότητα του δικηγόρου» απάντησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών στον ΣΚΑΪ.

«Είμαι δικηγόρος του (Κασιδιάρη), έχω αναφαίρετο δικαίωμα να μίλαω για νομικά ζητήματα, δεν είναι κάτι παράνομο ή επιλήψιμο» απάντησε ο κ. Κατσιβαρδάς.

Ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει φτάσει στα άκρα και η διάλυση της κοινοβουλευτικής  ομάδας των Σπαρτιατών πλέον είναι προ των πυλών.

«Να με τρομοκρατήσουν ότι δεν είμαι δημοκράτης, επιμόνως ζητούσαν συνέδριο… Μέχρι εκεί. Προς το παρόν μέχρι εκεί. Ακόμα και χθες που δεν ήρθαν στην ολομέλεια είναι ένας εκβιασμός. Βγήκε ο Κατσιβαρδάς και είπε ότι είναι συνειδητή η επιλογή μας να μην παρουσιαστούμε στο κοινοβούλιο» ανέφερε ο κ. Στίγκας.

«Τα ποινικά αδικήματα έχουν συγκεκριμένες υποστάσεις, δηλαδή να αποδείξεις τον τρόπο τον χρόνο, και τα συγκεκριμένα πρόσωπα… Η απειλή και η εκβίαση βάσει του Ποινικού Κώδικα έχει συγκεκριμένες υποστάσεις… Εφόσον έχει στοιχεία να τα καταθέσει ή να κατονομάσει» δήλωσε ο κ. Κατσιβαρδάς.

Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος των Σπαρτιατών συνεχίζει την προσπάθεια επαναπροσέγγισης βουλευτών, και υποστηρίζει ότι κάποιοι από αυτούς  υπέγραψαν την κοινή δήλωση υπό καθεστώς απειλών. «Κινούν τα νήματα, και προσπαθούν να συμπαρασύρουν κι άλλους βουλευτές. Υπογράφουν δηλαδή εξ ονόματι κι άλλων βουλευτών. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό» δήλωσε ο κ. Στίγκας.

«Υπάρχει συμπαγής 11αδα, επειδή οι εξελίξεις είναι ραγδαίες δεν ξέρω τι μέλλει γενέσθαι, το μόνο βέβαιο είναι ότι η 11αδα αυτή ασχολείται ήδη με την επομένη μέρα» σημείωσε ο κ. Κατσιβαρδάς.

«Δεν υπήρχε συνεννόηση, κανένα τηλεφώνημα με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά ακόμα και σήμερα θεωρώ ότι ήταν το καύσιμο, η κηροζίνη που μας έβαλε μέσα στη Βουλή, ήταν μια στήριξη» παραδέχθηκε πάντως ο πρόεδρος των Σπαρτιατών.

«Το γεγονός ότι ψήφισε, ότι άσκησε το δικαίωμα του εκλέγειν ο κ. Κασιδιάρης είναι αδίκημα;» ανέφερε από πλευράς του ο Χάρης Κατσιβαρδάς.

Η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών βράζει, και αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments