Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Χαρτς: 4 γκολ στους Σκωτσέζους

ΠΑΟΚ – Χαρτς: 4 γκολ στους Σκωτσέζους

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA CONFERENCE LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΧΑΡΤΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο ΠΑΟΚ έστησε πάρτι πρόκρισης στην Τούμπα, καθώς επικράτησε 4-0 της Χαρτς και προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League. Δύο γκολ πέτυχε ο Ζίβκοβιτς και από ένα οι Τόμας και Κωνσταντέλιας.

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε την πρόκριση στους ομίλους του Conference League με τεσσάρα απέναντι στη Χαρτς. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του παιχνιδιού και σκόρπισε με τεσσάρα τους Σκωτσέζους. Ο Τάισον πέτυχε δύο γκολ για τους ασπρόμαυρους και οι Τόμας, Κωνσταντέλιας πέτυχαν άλλο ένα γκολ.

Την αρχή του ασπρόμαυρου θριάμβου έκανε ο Τάισον στο 16′. Ο Βραζιλιάνος με μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Χαρτς και τον Κλαρκ.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Επτά λεπτά μετά ο Δικέφαλος πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Τόμας. Ο Κωνσταντέλιας με ωραία προσποίηση και γέμισμα βρήκε τον Σβαμπ στην περιοχή και ο Ισπανός φορ με υπέροχο τελείωμα έχοντας πλάτη στην εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κωνσταντέλιας στο 57′. Στην πρώτη καλή στιγμή του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος, ο Ζίβκοβιτς έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι από τα δεξιά, έπειτα από γέμισμα του Κοτάρσκι. Ο Κωνσταντέλιας πλάσαρε με τη δεύτερη απόπειρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τάισον πέτυχε το τέταρτο γκολ στο 71ο λεπτό. πό φάση που ξεκίνησε από στατική φάση της Χαρτς, ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση. Ο Τόμας είδε την κίνηση του Βραζιλιάνου και τον τροφοδότησε μέσα στην περιοχή. Αυτός με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κλαρκ.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να σκοράρει και στο 13ο λεπτό με τον αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια, ωστόσο το υπέροχο σουτ που εξαπέλυσε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κλαρκ.

Έτσι παρέταξε τον Δικέφαλο ο Λουτσέσκου Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με τη Χαρτς προχώρησε σε δύο αλλαγές στα άκρα της άμυνας. Ο Μπάμπα έπαιξε στα δεξιά αντί του Κεντζιόρα και ο Βιεϊρίνια στα αριστερά αντί του Ράφα Σοάρες.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ενδεκάδας έμειναν οι ίδιοι. Ο Τόμας έμεινε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Οζντόεφ δεν έφαγε τη θέση κάποιου εκ των Τσιγγάρα – Σβαμπ στον άξονα.

Μπήκε φουριόζος και το καθάρισε νωρίς Ο ΠΑΟΚ επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή στο ματς. Δεν ήταν αυτόςπου κυνηγούσε στο σκορ, όμως έγινε από νωρίς απειλητικός, σταματώντας τις όποιες επιθετικές ορέξεις είχαν οι Σκωτσέζοι.

Η πρώτη του καλή στιγμή ήταν το δοκάρι του Βιεϊρίνια με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Ακολούθησαν τα δύο γκολ που σημείωσε ο Δικέφαλος με Τάισον και Τόμας σε ένα επτάλεπτο που κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Μετά το δεύτερο γκολ η Χαρτς άρχισε να παίζει πιο σκληρά, βλέποντας ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για να πάρει την πρόκριση. Η πρώτη της τελική στο ματς ήταν στο 34′, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κόχρεϊν ο Κεντ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΟΚ έριξε ταχύτητες με τη Χαρτς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και οι Σκωτσέζοι προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στατικές φάσεις, δίχως να ανησυχήσουν τα καρέ του Κοτάρσκι.

Στο 53′ ο Κόχρεϊν δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του Σάνκλαντ από καλή εκτέλεση φάουλ του Κόχρεϊν είχε την ίδια τύχη.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Κωνσταντέλια στο 57′ και στη συνέχεια τη σκυτάλη της απειλής πήρε ο Τάισον, ο οποίος σκόραρε στο 71ο λεπτο. Ένα λεπτό μέτα ο Βραζιλιάνος έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε κόρνερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments