Ελλάδα

Γεγονός η μεγαλύτερη δωρεά για τον αθλητισμό στον Δήμο Τρικκαίων από ζεύγος ομογενών

Γεγονός η μεγαλύτερη δωρεά για τον αθλητισμό στον Δήμο Τρικκαίων από ζεύγος ομογενών

Πηγή Φωτογραφίας: ert

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, περιηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο, παρουσία του δωρητή, ενώ απομένει η τυπική διαδικασία παράδοσης – παραλαβής.

Σε μία μεγάλη δωρεά προς τον Δήμο Τρικκαίων και προς όλους τους Τρικαλινούς πολίτες προχώρησε το ζεύγος ομογενών Γεωργίου Φαγκρίδα και Ανδρούλας Φαγκρίδα – Παυλίδη. Πρόκειται για τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου με τον τίτλο «Αθλητικό Κέντρο Ράξας – Σωτήρας», με αξιοσέβαστο κόστος, στα όρια των δύο χωριών και το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το αθλητικό κέντρο που παραχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων στον ΑΟ Τρίκαλα για τα τμήματα υποδομής τους.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, περιηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο, παρουσία του δωρητή, ενώ απομένει η τυπική διαδικασία παράδοσης – παραλαβής.

Ο κ. Σακκάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του Δήμου και όλων των Τρικαλινών, στους οποίους ανήκει αυτή η μεγάλη δωρεά. “Σπανίζει το φαινόμενο, άνθρωποι να προσφέρουν τόσα πολλά χρήματα στον τόπο τους, για χρήση από τη νεολαία, από τις μελλοντικές γενιές. Είναι, ταυτόχρονα, και ένα εξαιρετικό παράδειγμα προς μίμηση, στον δρόμο που χάραξαν άλλοι μεγάλοι δωρητές του Δήμου μας, με χώρους και κτίσματα που πλέον αποτελούν σημείο αναφοράς ακόμη και σε πανελλήνιο επίπεδο. Είμαι ευτυχής και χαρούμενος στον μέγιστο βαθμό που από σήμερα ξεκινά μια νέα εποχή στον τρικαλινό αθλητισμό με τη σφραγίδα του δωρητή Γεωργίου Φαγκρίδα και της συζύγου του. Τους είμαστε ευγνώμονες», τόνισε ο δήμαρχος Τρικκαίων.

Το αθλητικό κέντρο διαθέτει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με περίφραξη, δύο γήπεδα μπάσκετ, ένα γήπεδο βόλεϊ, τέσσερα γήπεδα τένις με περίφραξη και ένα κλειστό προπονητήριο. Στο προπονητήριο θα γίνονται αγώνες ενόργανης και άλλων αθλημάτων κλειστού χώρου. Επίσης, ο δωρητής θα συντηρεί την περιπατητική διαδρομή, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα ολοκληρώνονται οι λεπτομέρειες με την περίφραξη και τον φωτισμό.

Το Κέντρο θα λειτουργήσει για το κοινό στα τέλη Σεπτεμβρίου. Έτσι θα έχει επιτευχθεί και ο χρονικός στόχος για την αποπεράτωση που ακριβώς έναν χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2022, είχε τεθεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων. Στην ολιγόλεπτη διαδικασία παράδοσης του Κέντρου, παρέστησαν ακόμη, οι αντιδήμαρχοι Σοφία Αλεστά και Τάκης Παζαΐτης, ο πρόεδρος της Αστική Ανάπτυξη ΑΕ Γιώργος Ζιώγας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ράξας, Γιάννης Παπαχρήστος και στελέχη του Δήμου Τρικκαίων.

Πηγή: trikalacity

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments