Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ποντένσε και Γιόβετις [vid]

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ποντένσε και Γιόβετις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός μάλιστα πρόλαβε και τη... μάχη με το χρόνο και τις προθεσμίες και δήλωσε τον Πορτογάλο εξτρέμ στην ευρωπαϊκή λίστα του για τους αγώνες των ομίλων του Europa League.

Η μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός κι επίσημα! Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/9) την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού από τη Γουλβς με μονοετή δανεισμό κι οψιόν αγοράς κι ο 27χρονος εξτρέμ γυρίζει στους Πειραιώτες μετά από 3,5 χρόνια στην Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα πρόλαβε και τη… μάχη με το χρόνο και τις προθεσμίες και δήλωσε τον Πορτογάλο εξτρέμ στην ευρωπαϊκή λίστα του για τους αγώνες των ομίλων του Europa League. Ο Ποντένσε αναμένεται να βρίσκεται στο «Ελ. Βενιζέλος» τα ξημερώματα, περίπου στις 06:30.Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν πρώτα τη μεταγραφή του Ποντένσε στους λογαριασμούς τους στα social media, γράφοντας «…καλώς ήλθες πίσω στο σπίτι Ντάνιελ Ποντένσε, μας έλειψες Superman».

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόβετιτς

Παίκτης του Ολυμπιακού έγινε με κάθε… επισημότητα από το βράδυ της Δευτέρας (4/9) ο Στέβαν Γιόβετιτς, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του αρχικά μέσω των επίσημων λογαριασμών της ΠΑΕ στα social media.

Ο 34χρονος διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός δεν θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, καθώς έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, για τα προκριματικά του Euro 2024, ωστόσο, θα δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα των «ερυθρόλευκων» για τους αγώνων των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου διεθνούς Μαυροβούνιου επιθετικού, Στέβαν Γιόβετιτς. Γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1989, τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στη Hertha, με την οποία σε 40 παιχνίδια σημείωσε έντεκα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Mladost Podgorica, ώσπου το 2004 εντάχθηκε στην Partizan. Με την ομάδα της Σερβίας πραγματοποίησε 53 συμμετοχές και πέτυχε 17 γκολ, ενώ έδωσε δέκα ασίστ.

Το 2008 πήρε μεταγραφή στη Fiorentina, στην οποία για πέντε χρόνια πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, με απολογισμό 40 γκολ και 21 ασίστ.

Το 2013 τον απέκτησε η Manchester City, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε έντεκα γκολ και μοίρασε δέκα ασίστ σε 44 παιχνίδια. Δύο χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από την Inter καταγράφοντας 33 συμμετοχές, επτά γκολ και τέσσερις ασίστ με την ομάδα του Μιλάνου.

Τον Ιανουάριο του 2017 παραχωρήθηκε στη Sevilla με τη μορφή δανεισμού, σημειώνοντας επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 24 ματς. Ακολούθησε η Monaco για μια τετραετία, κατά την οποία βρήκε δίχτυα 21 φορές σε 77 παιχνίδια, καταγράφοντας πέντε ασίστ.

Ο Γιόβετιτς έχει εκπροσωπήσει 68 φορές την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου και έχει πετύχει 31 γκολ.

Στέβαν, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό».

Κατά την άφιξή του στην Αθήνα, το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9) δεν είχε κρύψει την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments