Ελλάδα

Κακοκαιρία «Daniel»: Στο κόκκινο 6 περιοχές, εστάλησαν μηνύματα 112 [vid]

Κακοκαιρία «Daniel»: Στο κόκκινο 6 περιοχές, εστάλησαν μηνύματα 112 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ / EUROKINISSI)

Η κακοκαιρία «Daniel» σαρώνει τη χώρα, προκαλώντας προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις, χωρίς όμως να προκληθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Όπως αναφέρουν, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έπεσε τεράστιος όγκος νερού.

Επικαιροποιήθηκε το 112

Την ίδια ώρα, στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ πριν από λίγο επικαιροποιήθηκε το 112 προκειμένου οι πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

Σε ισχύ παραμένει το 112 και στη Μαγνησία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή από τις σφοδρές καταιγίδες.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, όσο βαδίζουμε προς το βράδυ τα φαινόμενα θα επικεντρώνονται κυρίως σε Μεσσηνία και Λακωνία, όπου αναμένονται σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες. Αύριο Τετάρτη (6/9) αναμένεται να δοκιμαστούν από την κακοκαιρία Πελοπόννησος, Λακωνία, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη.

Η εικόνα για την κακοκαιρία στην Αττική

Όσον αφορά την Αττική, αναμένονται φαινόμενα αύριο το πρωί, χωρίς να εκτιμάται ότι θα προξενήσουν σημαντικά προβλήματα. Ζητήματα, λόγω της έντασης των φαινομένων, ίσως δημιουργηθούν στα νότια προάστια, από Πειραιά έως Σούνιο, Σαλαμίνα και Αίγινα.

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες στη Μαγνησία – Νεκρός κτηνοτρόφος και απαγόρευση κυκλοφορίας [vid]

H επέλαση της κακοκαιρίας Daniel δοκιμάζει σκληρά τη Μαγνησία με τους κατοίκους να καλούνται από τις δημοτικές αρχές να παραμείνουν στα σπίτια τους και να γίνονται μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις. Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο, ενώ ένας ακόμη είναι αγνοούμενος και συνεχίζεται η προσπάθεια για τον εντοπισμό του.

Λίγο πριν τις 11 εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους του Βόλου για απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Μισή ώρα αργότερα, με εντολή της αστυνομίας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία και στο ορεινό οδικό δίκτυο του Βόλου.

Στον Βόλο, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο σπιτιού λόγω κατολίσθησης, στην Αγία Αικατερίνη. O αγνοούμενος βρισκόταν μαζί με τον γιο του στο αυτοκίνητό τους, ο γιος κατάφερε να βγει σώος, ενώ ο πατέρας εξακολουθεί να αναζητείται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments