Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες στη Μαγνησία – Νεκρός κτηνοτρόφος και απαγόρευση κυκλοφορίας [vid]

Κακοκαιρία Daniel: Δραματικές ώρες στη Μαγνησία – Νεκρός κτηνοτρόφος και απαγόρευση κυκλοφορίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: meteo.gr twitter,H επέλαση της κακοκαιρίας Daniel δοκιμάζει σκληρά τη Μαγνησία

H επέλαση της κακοκαιρίας Daniel δοκιμάζει σκληρά τη Μαγνησία με τους κατοίκους να καλούνται από τις δημοτικές αρχές να παραμείνουν στα σπίτια τους και να γίνονται μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις

H επέλαση της κακοκαιρίας Daniel δοκιμάζει σκληρά τη Μαγνησία με τους κατοίκους να καλούνται από τις δημοτικές αρχές να παραμείνουν στα σπίτια τους και να γίνονται μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις. Ενας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο, ενώ ένας ακόμη είναι αγνοούμενος και συνεχίζεται η προσπάθεια για τον εντοπισμό του.

Λίγο πριν τις 11 εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους του Βόλου για απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Μισή ώρα αργότερα, με εντολή της αστυνομίας απαγορεύθηκε η κυκλοφορία και στο ορεινό οδικό δίκτυο του Βόλου.

Στον Βόλο, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο σπιτιού λόγω κατολίσθησης, στην Αγία Αικατερίνη. O αγνοούμενος βρισκόταν μαζί με τον γιο του στο αυτοκίνητό τους, ο γιος κατάφερε να βγει σώος, ενώ ο πατέρας εξακολουθεί να αναζητείται.

Πλημμυρισμένοι είναι αρκετοί δρόμοι της πόλης στο Βόλο ενώ κλειστός είναι και ο περιφερειακός δρόμος.Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, που μίλησε στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ για την κατάσταση επικρατεί επισήμανε ότι η πυροσβεστική έχει δειχθεί περισσότερες από 150 κλήσεις από τη Μαγνησία.

Το πρόβλημα στους δρόμους επιτείνεται κυρίως στο κέντρο, όπου από την συνεχόμενη καταιγίδα οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποταμία και έχουν ακινητοποιηθεί εκατοντάδες αυτοκίνητα στις λεωφόρους Λαμπράκη, Δημητριάδος, Ιάσονος, Αργοναυτών, Λαρίσης και Αθηνών και οι κάθετοι δρόμοι κατεβάζουν από τα ορεινά, λόγω τεράστιες ποσότητες βρόχινου νερού που δεν μπορεί να απορροφήσει το δίκτυο αποχέτευσης.

Κλειστές είναι σήμερα οι δημόσιες και οι δημοτικές Υπηρεσίες στον Βόλο και τη Μαγνησία λόγω της κατάστασης που επικρατεί από την σφοδρή κακοκαιρία και τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments