Αθλητισμός

«Αποχαιρετά τη Σπέτσια ο Βέρντε, έτοιμος για επιστροφή στην ΑΕΚ» – Διαψεύδει η ΑΕΚ

«Αποχαιρετά τη Σπέτσια ο Βέρντε, έτοιμος για επιστροφή στην ΑΕΚ» – Διαψεύδει η ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: sportsnewsgreece.gr

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ντανιέλε Βέρντε αποχωρεί από τη Σπέτσια και είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ στέλνουν τον Ντανιέλε Βέρντε οι Ιταλοί αναφέροντας ότι «αποχωρεί από τη Σπέτσια και φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ».

«Πλησιάζει ο αποχαιρετισμός του Βέρντε στη Σπέτσια: Ο εξτρέμ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ του tuttomercatoweb.

«Θέμα ωρών είναι ο Ντανιέλε Βέρντε να αποχαιρετήσει τη Σπέτσια και ξανά το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb.com , ο Ναπολιτάνος ​​μπακ φέρεται να είναι κοντά στη μεταγραφή στην ΑΕΚ , τον σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2019/2020 με 38 συμμετοχές, 6 γκολ και 6 ασίστ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

«Η περιπέτεια του Ναπολιτάνου ποδοσφαιριστή με τους Aquilotti θα πρέπει λοιπόν να τελειώσει με 88 συμμετοχές στο σκορ, 22 γκολ και 9 ασίστ σε τρεις σεζόν. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Βέρντε φόρεσε επίσης τις φανέλες των Ελλάς Βερόνα , Αβελίνο , Βαγιαδολίδ , Ρόμα , Πεσκάρα και Φροζινόνε», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Βέβαια, η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος στην υπόθεση του στόπερ, όπου θέλει να κλείσει την υπόθεση μέχρι τη Δευτέρα (11/9), ενώ το καλοκαίρι όταν είχε γραφτεί ξανά από τους Ιταλούς το όνομα του Βέρντε, από την Ένωση υποστήριζαν πως δεν υπάρχει θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments