Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Το 353 που προκαλεί… τρόμο [vid]

Ολυμπιακός: Το 353 που προκαλεί… τρόμο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σόλμπακεν είναι παίκτες του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να δημιουργούν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών μία νέα τριάδα στην επίθεσή τους.

Ο Ολυμπιακός επέλεξε την τελευταία στιγμή των μεταγραφών να «δονήσει» το πρωτάθλημα της Super League αλλά και τους Ευρωπαϊκούς του αντιπάλους ανακοινώνοντας την -μεγάλη- επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε ως δανεικό από την Γουλβς για ένα χρόνο. Όπως όλα δείχνουν, το ισπανικό δίδυμο (Κορδόν-Μαρτίνεθ) των ερυθρόλευκων εκπλήρωσαν ένα σχέδιο που δεν είχε καταλάβει κανείς, καθώς νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν αποκτήσει τον Όλα Σολμπάκεν και τον Στέφαν Γιόβετιτς, δημιουργώντας έτσι μία νέα ποιοτικότατη τριάδα στην επίθεση, που θα πλαισιώσει την υπάρχουσα, η οποία έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ιδανικά όπως γράφει το top10.

Η αλήθεια είναι πως έχουν γραφτεί πολλά για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού και ειδικά για το ποια χαρακτηριστικά και τι αριθμούς θα προσφέρει ο κάθενας τους στον Ολυμπιακό. Όπως επίσης, είναι λογικό τα προπονητικά τιμ των αντιπάλων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, να προσθέτουν τα ονόματα των Ποντένσε, Γιόβετιτς και Σολμπάκεν στην ανάλυση που θα κάνουν προκειμένου να μπορέσουν -όταν έρθει η ώρα- να τους περιορίσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αν από την άλλη τα παραπάνω ονόματα από μόνα τους δεν «λένε» τίποτα στους αντιπάλους του Ολυμπιακού τότε αν τους κοιτάξεις μαζί θα δεις έναν αριθμό, ο οποίος μπορεί να σου προκαλέσει τρόμο.Κατά την πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό, ο Ντάνιελ Ποντένσε είχε 13 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στην καριέρα του έχει συμμετοχή σε 89 τέρματα. Ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος «κουβαλάει» στην πλάτη του 15 σεζόν στα τοπ5 πρωταθλήματα, έχει συμμετοχή σε 200 τέρματα στην καριέρα του μαζί με όσα έχει πετύχει με την εθνική του ομάδα, όπου είναι ο «αστέρας». Τέλος, ο Όλα Σολμπάκεν έχοντας 7 σεζόν ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει ενεργή συμμετοχή σε 64 τέρματα με τις φανέλες των Μπόντο Γκλιμτ, Ρόμα και Εθνικής Νορβηγίας μεταξύ άλλων.

Αν προσθέσεις τους παραπάνω συντελεστές που έχουν -για την ώρα- στην καριέρα τους οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού, το αποτέλεσμα «353» είναι ένας αριθμός συμμετοχής σε γκολ που άνετα μπορεί να προκαλέσει τρόμο όταν ο αντίπαλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτήν την τριάδα που θα έχει στην διάθεσή του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments