Ελληνικές γεύσεις δοκίμασε ο διάσημος ηθοποιός Πιρς Μπρόσναν κατά την παραμονή του στην όμορφη πόλη της Καβάλας. Ο γοητευτικός «κύριος Μποντ» δοκίμασε σφυρίδα από τον κόλπο της Καβάλας και αστακό, αλλά και φιλέτο από τα Πομακοχώρια, από τα χέρια του έμπειρου executive chef Στέλιου Χατζηαβραμίδη του ξενοδοχείου Ιμαρέτ, στο οποίο και κατέλυσε τις τρεις ημέρες που πέρασε στην πόλη.
Πιρς Μπρόσναν: Ελληνικό φαγητό στην Καβάλα δοκίμασε ο πράκτωρ 007 [vid]
![Πιρς Μπρόσναν: Ελληνικό φαγητό στην Καβάλα δοκίμασε ο πράκτωρ 007 [vid]](https://cdn.pagenews.gr/wp-content/uploads/2023/09/ceb0e197c7d7-pierce-brosnan-keely-shaye-date.jpg.webp)
O Πιρς Μπρόσναν με τον έμπειρο executive chef του ξενοδοχείου Ιμαρέτ, Στέλιο Χατζηαβραμίδη.