Focus

Βασίλισσα Ράνια: Τα λαμπερά γενέθλια με ιαπωνικό σούσι και το cute ootd

Βασίλισσα Ράνια: Τα λαμπερά γενέθλια με ιαπωνικό σούσι και το cute ootd

Πηγή Φωτογραφίας: TWITTER: @A_RoyalAgency/To Mark Queen Rania 50th Birthday the Royal court released more Portraits.

Η... για πάντα νέα βασίλισσα Ράνια γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ιαπωνικό εστιατόριο στο Αμάν της Ιορδανίας - Το κομψό outfit με τζιν και η ηλικία της...

Όσο κι αν μοιάζει απίστευτο, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της πριν από λίγες ημέρες. Η πιο όμορφη royal στον κόσμο και μητέρα τεσσάρων παιδιών έγινε 53 ετών και το γιόρτασε με την οικογένειά της.Φυσικά, η ίδια έχει πολύ νεανικό look και αυτό το βλέπουμε σε κάθε της εμφάνιση. Την ημέρα των γενεθλίων της φόρεσε ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ και cropped τζάκετ. Μαζί με τον σύζυγό της Βασιλιά Αμπντάλα, τη νύφη της Ρατζούα, τον γιο της τον Πρίγκιπα Χουσεΐν και άλλα άτομα, έφαγαν σε μοντέρνο ιαπωνικό εστιατόριο.

View this post on Instagram

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Η Ράνια φωτογραφήθηκε με την νύφη της με την οποία έχει άριστες σχέσεις.

Ακόμα, η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή δημοσίευσε ένα νέο πορτρέτο της Βασίλισσας Ράνια ενώ ξεκουράζεται χαλαρή και στιλάτη στις διακοπές της. Η φωτογραφία γενεθλίων έδειχνε τη βασίλισσα να ακτινοβολεί σε έναν καναπέ με κοντομάνικο τζάκετ Louis Vuitton, μια κούπα στο χέρι, ένα iPad και τα γυαλιά της δίπλα της, χαλαρώνοντας μετά απο έντονη χρονιά αφού τους τελευταίους μήνες διοργάνωσε δύο βασιλικούς γάμους για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της.

Ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον πρίγκιπα διάδοχο Χουσεΐν, την πριγκίπισσα Ιμάν, 26 ετών, την πριγκίπισσα Σάλμα, 22 ετών και τον πρίγκιπα Χασέμ, 18 ετών.Πρόσφατα η οικογένεια μεγάλωσε αφού τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της παντρεύτηκαν με διαφορά λίγων μηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments