Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα 112 στα Τρίκαλα – «Απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους»

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα 112 στα Τρίκαλα – «Απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους»

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΕΛΕΣΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ (ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ / EUROKINISSI)

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της πόλης των Τρικάλων προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω πλημμυρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει:

«Αν βρίσκεστε στην πόλη των Τρικάλων απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Κακοκαιρία Daniel: Δεύτερο κύμα χτυπά την Αττική με καταρρακτώδεις βροχές [vid]

Νέο κύμα κακοκαιρίας χτυπά την Αττική αυτή την ώρα, καθώς η βροχή είναι καταρρακτώδης σε πολλές περιοχές ενώ οι κεραυνοί ακούγονται σε όλο το λεκανοπέδιο.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα «χτυπούν» την πρωτεύουσα για δεύτερη φορά αφού το μεσημέρι η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε άνευ προηγουμένου προβλήματα με κίνηση στους δρόμους, πλημμύρες, ενώ κινδύνευσαν και ανθρώπινες ζωές.

Αντίστοιχα, διακοπές ρεύματος υπάρχουν λόγω της κακοκαιρίας στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ασκληπιού και Ιπποκράτους, στον Βύρωνα και το Παγκράτι. Αντιστοίχως και στη Νεάπολη Εξαρχείων από τις 20:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments