Αθλητισμός

Πογιέτ: «Αναμενόμενες οι ήττες από Γαλλία και Ολλανδία»

Πογιέτ: «Αναμενόμενες οι ήττες από Γαλλία και Ολλανδία»

Πηγή Φωτογραφίας: [363424] ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Γκουστάβο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με το Γιβραλτάρ (10/9, 21:45) στην OPAP Arena για τα προκριματικά του Euro 2024 μίλησε για τα ματς με Γαλλία και Ολλανδία, καθώς και τον στόχο της Εθνικής.

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 και ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για τα… αναμενόμενα αποτελέσματα με Γαλλία και Ολλανδία, αλλά και τον στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ:

Όταν ρωτήθηκε για τα ματς με Ολλανδία, Γαλλία και αν αλλάξει η τακτική για την αυριανή αναμέτρηση, απάντησε: «Πρώτα, τα ματς κόντρα στην Ολλανδία και τη Γαλλία το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο, κάθε διαφορετικό θα ήταν έκπληξη για όλους, ας προσπαθήσουμε να είμαστε ρεαλιστές. Το ίδιο συμβαίνει και αύριο, αλλά από την άλλη πλευρά. Θα σιγουρεύσω ότι οι παίκτες αύριο θα αποδώσουν στο μέγιστο βαθμό και δεν θα υπάρξει έκπληξη. Είμαι απογοητευμένος από κάποια πράγματα κόντρα στην Ολλανδία, τα κρατάω εσωτερικά, εγώ είμαι υπεύθυνος. Δεν είναι ώρα για απολογισμό, αλλά για προετοιμασία.

Δεν είναι το ίδιο, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, επειδή έχεις 23 ευκαιρίες σ’ ένα ματς, δεν είναι σίγουρο ότι θα της έχεις και στο επόμενο παιχνίδι. Προετοιμάζουμε την ομάδα ώστε να έχουμε μία ευκαιρία σε αυτό το γκρουπ, πρέπει να κάνουμε το τέσσερα στα τέσσερα στα ματς με Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, η Γαλλία και η Ολλανδία να κάνουν κάποια λάθη και να έχουμε έτσι την ευκαιρία μας εντός έδρας. Αυτή είναι η πραγματικότητα, τα τελευταία δέκα χρόνια τα αποτελέσματα μας έφεραν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητα. Τα παιδιά προσπαθούν, έμαθα πολλά μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι, δεν ρίχνω την ευθύνη σε κανέναν. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν εδώ και στα προκριματικά του Παγκοσμίου. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να έχουμε καλύτερη ευκαιρία.

Νομίζω πως η κύρια διαφορά ήταν ότι είχαμε κανόνες αμυντικά κόντρα στη Γαλλία στο 90% τους σεβαστήκαμε, με τη Ολλανδία δεν το κάναμε στο πρώτο μέρος. Από άποψη παιχνιδιού παίξαμε καλύτερα με την μπάλα στο πρώτο μέρος με την Ολλανδία από το ματς με τη Γαλλία, που δεν το κάναμε. Μιλάμε για την Ολλανδία που νίκησε 3-0 το Γιβραλτάρ και έχασε 4-0 από τη Γαλλία. Τι σημαίνει αυτό; Μαθαίνω από τα παιχνίδια που θα παίξουμε κόντρα σε αυτούς. Αύριο όχι, κόντρα σε ομάδες με το Γιβραλτάρ είμαστε φανταστικοί. Για τα δύο παιχνίδια με Ολλανδία και Γαλλία θα δω τι θα χρειαστεί».

Για τις λίγες μέρες προπόνησης: «Δεν λέω δικαιολογίες, την Τρίτη κάναμε προπόνηση και προετοιμαστήκαμε για το σύστημα της Ολλανδίας. Έπρεπε να παίξουμε, όμως δεν το κάναμε. Πρέπει να αποδίδεις την ημέρα του αγώνα. Ό,τι κάνουμε σήμερα θα μας βοηθήσει αύριο. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να αποδίδεις την ημέρα του αγώνα. Στα χαρτιά είμαστε πιο δυνατοί, πρέπει να το δείξουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments