Αθλητισμός

Ελλάδα Γιβραλτάρ: «Ξέσπασε» με… πεντάρα (5-0) [vid]

Ελλάδα Γιβραλτάρ: «Ξέσπασε» με… πεντάρα (5-0) [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 5-0 της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 5-0 της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου και διασκέδασε τις εντυπώσεις, λίγες ημέρες μετά την… εύκολη ήττα από την Ολλανδία.

Ήταν ένας αγώνας που είχε δίπλα του το «πρέπει» στην προσπάθεια που κάνει η Εθνική, για να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για απευθείας πρόκριση στο Euro 2024.

Πέρα από το «τρίποντο», όμως, οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ χρειάζονταν και μια καλή εμφάνιση, μετά την «μουτζούρα» του Αϊντχόφεν. Αυτό, λοιπόν, έπραξαν, καθώς εμφανίστηκαν «ορεξάτοι» και σοβαροί, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν θα μπορούσε να απειλήσει υπό αυτές τις συνθήκες.

Συγκεκριμένα ο Πέλκας άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν μετά από ωραίο γύρισμα του Γιαννούλη, ο Φούντας έκανε ένα σουτ το οποίο ο Κόλινγκ απέκρουσε, με τον Πέλκα ο οποίος καραδοκούσε να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η πολιορκία της Εθνικής συνεχίστηκε και μάλιστα στο 23ο λεπτό οι παίκτες του Πογέτ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν από το κόρνερ του Μπακασέτα ο Μαυροπάνος με ένα εντυπωσιακό άλμα πήδηξε πιο ψηλά από όλους, κάνοντας το 2-0 στην αναμέτρηση πριν καν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Η βαθμολογία του 2ου Ομίλου

Γαλλία 15 β. (5 αγ.) Ολλανδία 9 β. (4 αγ.) Ελλάδα 9 β. (5 αγ.) Ιρλανδία 3 β. (5 αγ.) Γιβραλτάρ 0 β. (5 αγ.)

Η «γαλανόλευκη» ισοβαθμεί με την Ολλανδία στη δεύτερη θέση (έχουν από 9 βαθμούς), με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να έχει παιχνίδι λιγότερο (νίκησε σήμερα εκτός έδρας την Ιρλανδία).

Τα γκολ για την Εθνική μας πέτυχαν οι Μασούρας (2), Μαυροπάνος (2) και Πέλκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments