Αθλητισμός

Αποκαλύψεις για Σοριάνο και ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ – Αυτό ισχύει – Το μεγάλο… πρόβλημα [vid]

Αποκαλύψεις για Σοριάνο και ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ – Αυτό ισχύει – Το μεγάλο… πρόβλημα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Επιμονή των Ιταλών για ΠΑΟΚ - Σοριάνο/ paok24.com

Για τον 32χρονο μέσο, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπολόνια, ενδιαφέρεται η Σαμπντόρια, με το «αγκάθι» να αποτελούν οι οικονομικές του απαιτήσεις, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ζητά συμβόλαιο μεγαλύτερο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες που αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ενδιαφέρεται για τον Ιταλό που έμεινε ελεύθερος από τη Μπολόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΠΑΟΚ: Σε ακόμα ένα μεταγραφικό «σενάριο» εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ, τα ΜΜΕ από τη γειτονική Ιταλία, αφού υποστηρίζουν ότι ο «Δικέφαλος» παρακολουθεί από κοντά, την περίπτωση του Ρομπέρτο Σοριάνο.

Για τον 32χρονο μέσο, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπολόνια, ενδιαφέρεται η Σαμπντόρια, με το «αγκάθι» να αποτελούν οι οικονομικές του απαιτήσεις, αφού σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, ζητά συμβόλαιο μεγαλύτερο του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Εκεί οι Ιταλοί επιχειρούν να εμπλέξουν τον Δικέφαλο, υποστηρίζοντας πως τον παρακολουθεί, χωρίς να παραθέτουν περισσότερες λεπτομέρειες, κάτι όμως, που δεν επιβεβαιώνεται από τους κύκλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι και αυτή η «είδηση» εντάσσεται στο πλαίσιο των μανατζερικών προσπαθειών να πουλήσουν τον παίκτη αυτόν σε κάποια άλλη ιταλική ομάδα, με «όπλο», το δήθεν ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments