Αθλητισμός

Έσκασε τώρα! Αλλαγή στην ώρα του φιλικού για τον Σπανούλη – Αυτός ο λόγος

Έσκασε τώρα! Αλλαγή στην ώρα του φιλικού για τον Σπανούλη – Αυτός ο λόγος

Πηγή Φωτογραφίας: BASKET LEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)

Φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, κόντρα στη Αρμάνι Μιλάνο,

Ο Ολυμπιακός μετράει ανάποδα για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Kill Bill με την Αρμάνι Μιλάνο, όμως όπως έκαναν γνωστό υπάρχει αλλαγή στην ώρα.Ολυμπιακός: Αλλαγή στο Night of the Legend καθώς όπως ανακοίνωσαν οι Ερυθρόλευκοι η φιλική αναμέτρηση προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, κόντρα στη Αρμάνι Μιλάνο, που ήταν προγραμματισμένη για τις 20:30, της προσεχούς Κυριακής (17/9), θα γίνει στις 20:00 μιας και την ίδια μέρα παίζουν οι Πειραιώτες με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League.

“Η βραδιά που όλοι περιμένουμε πλησιάζει και σε 7 μέρες από σήμερα ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον άνθρωπο που με το 7 στην πλάτη, οδήγησε την ομάδα μας στις σπουδαιότερες στιγμές της ιστορίας της.Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με την Emporio Armani Milan και η τελετή κατά την οποία θα κρεμαστεί για πάντα στον ουρανό του ΣΕΦ η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Το event θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα (20.00 αντί για 20.30) και θα χωριστεί σε δυο μέρη. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί η τελετή προς τιμήν του μεγάλου αρχηγού και στις 21.00 θα ξεκινήσει η προθέρμανση του Ολυμπιακού και της ιταλικής ομάδας“, αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments