Ελλάδα

Κάτoικoς Παλαμά είπε στην EPT όσα κανείς δεν τόλμησε, σάστισαν oι δημoσιoγράφoι

Κάτoικoς Παλαμά είπε στην EPT όσα κανείς δεν τόλμησε, σάστισαν oι δημoσιoγράφoι
Ο εμφανώς αγανακτισμένος κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας μίλησε την κρατική τηλεόραση και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ τόσο στις πολιτικές ευθύνες αλλά και κατηγορώντας ευθέως και τους δημοσιογράφους για την συγκάλυψη όπως χαρακτηρίζει των δημοσιογράφων προς τα πολιτικά πρόσωπα

Μια από τις περιοχές που καταστράφηκε από την κακοκαιρία Ντανιελ είναι και ο Παλαμάς Καρδίτσας και ένας κάτοικος του Παλαμά , ο Βάιος Παπαθανασίου οποίος και που έχασε τη γιαγιά του φιλοξενήθηκε από την ΕΡΤ ξεσπώντας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και όλων των πολιτικών.

Ο εμφανώς αγανακτισμένος κάτοικος του Παλαμά Καρδίτσας μίλησε την κρατική τηλεόραση και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ τόσο στις πολιτικές ευθύνες αλλά και κατηγορώντας ευθέως και τους δημοσιογράφους για την συγκάλυψη όπως χαρακτηρίζει των δημοσιογράφων προς τα πολιτικά πρόσωπα και όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στις πληγέντες περιοχές και τις ευθύνες που δεν αναλαμβάνει κανένας άλλος εκτός από την κλιματική αλλαγή..

Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τον άφησαν να μιλήσει, είτε επειδή αντιλαμβανόντουσαν την οργή του και τον πόνο του είτε από αμηχανία καθώς ενδεχομένως να μην περίμεναν την αντίδρασή του. Πάντως σε 2 λεπτά είπε όσα πολλοί δεν τολμούν να πούνε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βάιος Παπαθανασίου «Ζήσαμε μια απόλυτη καταστροφή, μια αλφαδιά, το όνειρο του Χόλιγουντ όπως ο πρωθυπουργός χρόνια τώρα. Μιλάμε για ανθρώπους, όπως η γιαγιά μου που πνιγήκαν από την ίδια λάσπη που ζυμώναν για να μας ταΐσουν.

Οι ίδιοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι, δεν μιλώ για τις δημοτικές Αρχές μόνο, αλλά για την Περιφέρεια και το κράτος καθησύχαζαν τον κόσμο ότι δε θα συμβεί τίποτα, ενώ συνέβη αυτό το πράγμα. Το γνωρίζανε. Παίζανε πάνω στα θύματα. Τοπικοί άρχοντες κοιτούσαν μόνο το δικό τους κεφάλι. Αυτούς έχουμε και αυτοί μας αξίζουν. Δεν θα αλλάξει τίποτα.

Και δε με νοιάζει που μου δίνετε βήμα, το κάνετε επειδή υπάρχει ανάγκη. ΕΡΤ, κανάλια είστε όλοι υπόλογοι.

Εσείς φταίτε και τους καλύπτετε, σε κάθε καταστροφή κάνετε αυτό το πράγμα, καλύπτετε να ρεμάλια. Ντροπή σας», είπε οργισμένος ο κάτοικος του Παλαμά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments