Οδηγός

Μουσείο Ακρόπολης: 132 προσλήψεις και χωρίς πτυχίο

Μουσείο Ακρόπολης: 132 προσλήψεις και χωρίς πτυχίο

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, Το Μουσείο Ακρόπολης προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 132 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών του Μουσείου

Το Μουσείο Ακρόπολης προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 132 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών του Μουσείου.

Το Μουσείο Ακρόπολης προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 132 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών του Μουσείου. Οι 132 προσλήψεις θα γίνουν για τις ανάγκες του Τμήματος Ασφαλείας καθώς και για τις ανάγκες των Τμημάτων Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Επισκεπτών και Καταστημάτων. Οι προσλήψεις θα υλοποιηθούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ ΑΣΕΠ), εξάμηνης διάρκειας.

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής: ΔΕ Φυλάκων – 90 θέσεις ΤΕ Διοίκησης Τουρισμού – 21 θέσεις ΤΕ Λογιστικού – 21 θέσεις Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή [μετά από τηλεφωνικό ραντεβού τηλ. επικοινωνίας 210 9000 900, εσωτ. 418,419 & 420, στο πρωτόκολλο του Μουσείου και κατά τις εργάσιμες ημέρες (από τις 08:30 μέχρι τις 13:30)], είτε, σύμφωνα με το άρθρο του proson, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση: Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Τ.Κ. 117 42 Αθήνα, π’ όψιν Γραμματείας Μουσείου Ακρόπολης (τηλ. επικοινωνίας: 210 9000 900, εσωτ. 418,419 & 420)

Αναλυτικά η προκήρυξη

Τα απαραίτητα προσόντα

Όπως φαίνεται αναλυτικά στην προκήρυξη, ως πρόσθετο απαραίτητο προσόν διορισμού, θεωρείται για ορισμένες ειδικότητες η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, και γ) υπηρεσιών διαδικτύου, καθώς και η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments