Αθλητισμός

Άρης: «Πρώτη» για Βερστράτε

Άρης: «Πρώτη» για Βερστράτε

Πηγή Φωτογραφίας: Έφτασε για τον Άρη ο Βερστράτε! | Yellow Radio.gr

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μπίργκερ Βεστράτε, θα βρεθεί σήμερα (12/9) στο «Δασυγένειο» και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο 29χρονος Βέλγος χαφ θα ενσωματωθεί από σήμερα (12/9) στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου, που θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο (17/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Μπίργκερ Βεστράτε, θα βρεθεί σήμερα (12/9) στο «Δασυγένειο» και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα όπως γράφει το top10.gr

Ο 29χρονος Βέλγος χαφ, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αναμένεται να έχει και τετ α τετ με τον Άκη Μάντζιο. Ο Έλληνας τεχνικός θα αξιολογήσει την κατάσταση του στην προπόνηση και ανάλογα θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο (17/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος, πάντως, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν του ζητηθεί από τον προπονητή του, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει κάνει προετοιμασία με την Άντβερπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments