Ελλάδα

Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Ανοίγει στις 17:00 η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης για τα ΙΧ

Πλημμύρες στη Θεσσαλία: Ανοίγει στις 17:00 η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης για τα ΙΧ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σημειώνεται ότι μετά την επέλαση της φονικής κακοκαιρίας Daniel, η Εθνική Οδός έκλεισε στο ύψος των Τεμπών, έπειτα από την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού στη Λάρισα.

Ενώ τα προβλήματα από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους των περιοχών, ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα μοιάζει να οδεύει στο τέλος του

Ενώ τα προβλήματα από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους κατοίκους των περιοχών, ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα μοιάζει να οδεύει στο τέλος του. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, αποκαθίσταται πλήρως η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι μετά την επέλαση της φονικής κακοκαιρίας Daniel, η Εθνική Οδός έκλεισε στο ύψος των Τεμπών, έπειτα από την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού στη Λάρισα.

Η ανακοίνωση:

«Αποδίδεται σήμερα στις 17:00 στην κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Για τα βαρέα οχήματα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση την εξέλιξη του φαινομένου και την δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στο σώμα της οδού, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στην επίμαχη περιοχή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments