Αθλητισμός

Για αυτό έμεινε εκτός με ΑΕΚ ο Αλεξανδρόπουλος – Το… πλάνο του Ολυμπιακού και η… έκπληξη [vid]

Για αυτό έμεινε εκτός με ΑΕΚ ο Αλεξανδρόπουλος – Το… πλάνο του Ολυμπιακού και η… έκπληξη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363278] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Πολλοί ήταν αυτοί που αιφνιδιάστηκαν με την απουσία του Έλληνα μέσου από την αποστολή κόντρα στην Ένωση, όμως τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα στους Ερυθρόλευκους.

Πολλοί ήταν αυτοί που αιφνιδιάστηκαν με την απουσία του Έλληνα μέσου από την αποστολή κόντρα στην Ένωση, όμως τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα στους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός:Αναγκαστικά άφησε εκτός τονΣωτήρη Αλέξανδρόπουλο, από την αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιας και ο νεαρός είχε ενοχλήσεις και πρήξιμο στο πόδι, από την ένταση των προπονήσεων και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει στην αναμέτρηση της OPAP Arena, και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας “τρέχει” ώστε να είναι έτοιμος κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Γι’ αυτό “στράβωσε” στη Φιλαδέλφεια ο Φορτούνης – Κυρίαρχοι δύο 21χρονοι – Νέο “καμπανάκι” για Αλμέιδα

Τι συνέβη με τον Έλληνα άσο και η.. κατάρα στην OPAP Arena. Η λύσσα της Ένωσης για το γρήγορο γκολ, η πειστική απάντηση των Πειραιωτών και μια ισοπαλία που δεν… έφτιαξε κανέναν από τους δύο.

Το ΑΕΚ – Ολυμπιακός ήταν το ματς που όλοι ήθελαν να δουν. Ιδανική συνθήκη για να βγει από τα σχοινιά η Ένωση, ενώ για τους ερυθρόλευκους ήταν παιχνίδι απόδειξης της αγωνιστικής προόδου. Κανείς από τους δύο δε διάψευσε τον κόσμο του, αλλά ο αγώνας δεν είχε νικητή. Κι αυτό γιατί ο χαμός του πρώτου ημιχρόνου έβγαλε αντανακλαστικά συντήρησης στους φιλοξενούμενους, με το δικέφαλο να αδυνατεί να δημιουργήσει πολλές και ποιοτικές τελικές.

Η ΑΕΚ μπήκε με ορμή και αποφασιστικότητα να σπάσει την «κατάρα» που την κυνηγούσε. Στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα δύο του πρωταθλήματος που προηγήθηκαν του σημερινού, η ομάδα του Αλμέιδα καλούνταν να ανατρέπει εις βάρος της σκορ. Αυτό δεν μπορούσε να επαναληφθεί και ήταν ξεκάθαρο. Οι γηπεδούχοι βγάζοντας στο γήπεδο όλες τις αρετές που τους διακρίνουν πήραν τον έλεγχο του ματς. Είχαν την κυκλοφορίας της μπάλας, πήγαιναν σε άμεσες ανακτήσεις και άγγιξαν το γκολ. Μία φορά σε ροή αγώνα με το σουτ του Τσούμπερ, μία ακόμη από φάουλ στην κεφαλιά του Μοχαμαντί. Η τρίτη και φαρμακερή στο τέρμα του Πόνσε ήταν μετά από πλάγιο. Με κάθε τρόπο η ΑΕΚ εκδήλωνε απειλή.

Όλα άλλαξαν μετά το 1-0. Ο Ολυμπιακός ”ούρλιαζε” ότι είχε αποσυντονιστεί και χρειαζόταν τον αρχηγό του. Ο Κώστας Φορτούνης με την ικανότητά του να καθοδηγεί μαεστρικά κάθε επίθεση των Πειραιωτών έγινε το σημείο αναφοράς για τους συμπαίκτες του. Καθετί δημιουργικά πέρναγε από τα πόδια του Έλληνα άσου. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά τα μέτρα τους στον αγωνιστικό χώρο, ο κυρίαρχος Έσε (δικαιώνονται στο Λιμάνι για τη μεταγραφή του 21χρονου Αργεντινού!) καθάριζε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις εν τη γενέσει τους και το τέρμα της ισοφάρισης ήρθε. Ο Φορτούνης έκανε το κουβάλημα, ο Ποντένσε την κίνηση σήμα – κατατεθέν και το πρώτο μέρος έκλεισε με το 1-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments