Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: 5-0 Σκοράρει ακόμη και με κεφαλιά ο Φέλιξ [vid]

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: 5-0  Σκοράρει ακόμη και με κεφαλιά ο Φέλιξ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Joao Felix wants 'more' after scoring on Barcelona home debut in 5-0 thrashing of Real Betis | Goal.com

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League

Αν μη τι άλλο η πρεμιέρα του Champions League ήταν το καλύτερο ορεκτικό γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς…

Στους 8 πρώτους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχαμε εντυπωσιακά ματς, ανατροπές και συνολικά 23 γκολ. Η Μπαρτσελόνα σημείωσε τα πέντε εξ αυτών στην επιβλητική νίκη τους επί της (πρωτάρας σε ομίλους) Αντβέρπ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι αν και έχανε στο ημίχρονο επικράτησε με 3-1 του Ερυθρού Αστέρα στο Έτιχαντ.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς πάντως ο Ιβάν Προβεντέλ με τον τερματοφύλακα της Λάτσιο στο 90’+4′ να ισοφαρίζει σε 1-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την Παρί να παίρνει εύκολη νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Με το… δεξί και με μία άκρως πειστική εμφάνιση μπήκε η Μπαρτσελόνα στον 8ο όμιλο του Champions League. Στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση στην Ιστορία των δύο ομάδων, με την Αντβέρπ, οι Καταλανοί διέλυσαν με 5-0 τους νταμπλούχους Βελγίου, με τη «σεμνή τελετή» στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης να είχε λάβει τέλος από το 22ο λεπτό.

Ο «αναγεννημένος» στην «Μπαρτσα», Ζοάο Φέλιξ, σκόραρε δις, ενώ δημιούργησε το δεύτερο γκολ (Λεβαντόφσκι) απέναντι στην ομάδα του Μαρκ φαν Μπόμελ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Καταλανούς, με συμπαίκτη, μάλιστα, το νυν τεχνικό των «μπλαουγκράνα», Τσάβι.

Ο Λεβαντόφσκι με το γκολ που σημείωσε έγινε ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά τους Μέσι και Ρονάλντο, έχοντας 92 στο CL και 8 στο Europa League. Ιστορικό ήταν και το γκολ του Γκάβι, το πρώτο του 19χρονου μέσου στο Champions League!

Το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: Τετάρτη 20 Σεπεμβρίου 1ος όμιλος 19:45 Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη 22:00 Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2ος όμιλος 22:00 Σεβίλη-Λανς 22:00 Άρσεναλ-Αϊντχόφεν

3ος όμιλος 19:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Ουνιόν Βερολίνου 22:00 Μπράγκα-Νάπολι

4ος όμιλος 22:00 Μπενφίκα-Σάλτσμπουργκ 22:00 Σοσιεδάδ-Ίντερ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments