Πολιτική

Ο Ε. Αντώναρος στηρίζει Στ. Κασσελάκη: Με έπεισε ότι έρχεται κάτι καινούργιο κι ας φαίνεται επιφανειακό

Ο Ε. Αντώναρος στηρίζει Στ. Κασσελάκη: Με έπεισε ότι έρχεται κάτι καινούργιο κι ας φαίνεται επιφανειακό

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Γ.ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ / EUROKINISSI)

Την απόφασή του να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ αιτιολόγησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Την απόφασή του να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ αιτιολόγησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα ΚαραμανλήΕυάγγελος Αντώναρος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Ε. Αντώναρος, ο οποίος ως γνωστόν ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική αλλά δεν εξελέγη, δήλωσε ότι ο Στ. Κασσελάκης τον έπεισε ότι φέρνει κάτι καινούργιο.

«Παρακολούθησα όλους τους υποψηφίους, έκρινα ότι αυτά που έλεγε ο κ. Κασσελάκης απηχούσαν στις δικές μου θέσεις. Με έπεισε ότι φαίνεται κάτι καινούργιο κι ας φαίνεται κάτι επιφανειακό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ για την Έφη Αχσιόγλου, σχολίασε: «Αυτό που δεν με τραβάει στην Έφη Αχτσιόγλου, την οποία και γνωρίζω, ενώ τον κ. Κασσελάκη δεν τον έχω δει ποτέ, με ενοχλεί η συνεχής αναφορά στην Αριστερά. Εγώ είμαι άνθρωπος του κέντρου, ανήκω στο μεσαίο χώρο. Η ιδεολογία της είναι άλλου», υπογράμμισε.

Για τον αν υπάρχει ανάμειξη του Αλέξη Τσίπρα στην απόφασή του να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη επισήμανε ότι ήταν καθαρά προσωπική του απόφαση.

Ερωτηθείς για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο κόμμα μετά και τις χθεσινές δηλώσεις της Ε. Αχτσιόγλου ο Ε. Αντώναρος επισήμανε:«Tην βρήκα σαν να θυματοποιείται. Ήταν μια μεγάλη δήλωση, που ήταν και απολογητική. Επικοινωνιακά είναι λάθος».

Αναφέρθηκε επίσης σε κάποιους που όπως είπε «έβαζαν τρικλοποδιές» στην κεντρική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που ήταν το άνοιγμα στην κοινωνία.

«Θέλω αυτός που θα κερδίσει, αλλά και εκείνοι που θα χάσουν να βρουν ένα κοινό δρόμο συνύπαρξης», σημείωσε ο Ε. Αντώναρος και σχολίασε πως όλα αυτά πρέπει να ξεχαστούν από την επόμενη ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments