Πολιτική

Άδωνις: Απαράδεκτο το bulling στο Κόκκινο

Άδωνις: Απαράδεκτο το bulling στο Κόκκινο

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ζήτησα έρευνα από την Επιθεώρηση Εργασίας

Στο ζήτημα της καταγραφής περιστατικών ψυχολογικής βίας για πολιτικούς λόγους στο ραδιοφωνικό σταθμού Στο Κόκκινο αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε σχετικό έλεγχο από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε: «Πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο εξέδωσαν μία ανακοίνωση. Την καταθέτω στα πρακτικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Τις τελευταίες ώρες, οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο και στα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ βρεθήκαμε παρά τη θέλησή μας μπλεγμένοι σε τοξικό κλίμα που έχει επικρατήσει εν όψει της επαναληπτικής Κυριακής για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την κουλτούρα του προοδευτικού κόσμου και που εμφανώς δεν ακούνε τον σταθμό. Οι εργαζόμενοι ασκούμε τη δουλειά μας με απόλυτο επαγγελματισμό. Έχουμε καταβάλει προσπάθειες, κατά το παρελθόν, πέραν των συμβατικών μας υποχρεώσεων. Είμαστε εδώ σήμερα και θα είμαστε και αύριο. Οι προσωπικές απόψεις του καθενός και της καθεμιάς από εμάς δεν μπορούν να αποτελούν το αντικείμενο προγραφών και απειλών”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε στο σώμα ότι απευθύνθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας: «Ζήτησα από την Επιθεώρηση Εργασίας να κάνει κατεπειγόντως στο σταθμό Στο Κόκκινο για τα φαινόμενα bulling κατά των εργαζομένων στο σταθμό αυτό. Φαντάζομαι ότι έχω τη συναίνεση όλου του σώματος ότι  μια εσωκομματική διαδικασία να στρέφεται κατά των εργαζομένων».

«Είναι απαράδεκτο», κατέληξε ο υπουργός Εργασίας, «με το πρόσχημα της εσωκομματικής αντιπαράθεσης να συμβαίνουν περιστατικά bulling, να καταγράφονται περιστατικά ψυχολογικής βίας σε βάρος εργαζομένων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments