Πολιτική

Άδωνις: Έρευνα για bulling στο «Κόκκινο»

Άδωνις: Έρευνα για bulling στο «Κόκκινο»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ERTNEWS.GR, Τη διενέργεια επείγουσας έρευνας για το ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» ζήτησε από την Επιθεώρηση Εργασίας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπάρχουν καταγγελίες για άσκηση ψυχολογικής βίας

Τη διενέργεια επείγουσας έρευνας για το ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» ζήτησε από την Επιθεώρηση Εργασίας ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε ότι το υπουργείο έγινε δέκτης παραπόνων και καταγγελιών εκ μέρους εργαζομένων στο σταθμό, ο οποίος πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των σοβαρών εσωκομματικών εξελίξεων στο κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης.

«Επικοινώνησα με την Επιθεώρηση Εργασίας και ζήτησα τη διενέργεια επείγουσας έρευνας», είπε ο υπουργός, «για το ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο. Υπάρχουν καταγγελίες των εργαζομένων για bulling, για άσκηση ψυχολογικής βίας σε βάρος των εργαζομένων λόγω των εσωκομματικών εξελίξεων και εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να ξέρουν άπαντες ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα μείνει εκτεθειμένος σε bulling κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο υπουργείο Εργασίας».

Ακόμη, σε διάλογο που είχε με τον εκπρόσωπο της ΑΔΕΔΥ κ. Μπράτη, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «φαρσοκωμωδία», αναφερόμενος στη σημερινή απεργία του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων.

«Δεν υπήρξε ούτε ένα από τα 3500 χιλιάδες νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου», είπε ο Άδωνις, «που να απέργησε σήμερα. Οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τους εαυτούς τους. Σε 300.000 δημοσίους υπαλλήλους απέργησαν μόλις 100.

Και συμπλήρωσε πως «το τριτοβάθμιο σωματείο των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα αποφάσισε να μην απεργήσει. Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν απέργησαν. Άρα οι δημόσιοι υπάλληλοι επέδειξαν αλληλεγγύη στους ιδιωτικούς υπαλλήλους που δεν απέργησαν. Αυτό είναι φαρσοκωμωδία. Η ΑΔΕΔΥ έγινε σήμερα ρεζίλι των σκυλιών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments