Αθλητισμός

Έδωσε απαντήσεις ο Μπράντον – Αυτό άλλαξε στον ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο με Ελσίνκι [vid]

Έδωσε απαντήσεις ο Μπράντον – Αυτό άλλαξε στον ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο με Ελσίνκι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363696] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΕΛΣΙΝΚΙ - ΠΑΟΚ

Ο Μπράντον Τόμας μπήκε, σκόραρε και «κλείδωσε» το διπλό για τον ΠΑΟΚ στο Ελσίνκι.

Με χαμόγελα ικανοποίησης αναχώρησε από την Φινλανδία ο ΠΑΟΚ, έχοντας στη βαλίτσα του το πρώτο «τρίποντο» στη φάση των ομίλων του Conference League. O Μπράντον Τόμας μίλησε στο SDNA για την αναμέτρηση στην Bolt Arena και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι ασπρόμαυροι στο β΄ημίχρονο:

«Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο αλλά και να βελτιώσουμε παράλληλα αρκετά πράγματα. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά έχουμε δώσει ήδη αρκετά παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα. Σήμερα είμαστε χαρούμενοι αλλά πρέπει άμεσα να στραφούμε στο ματς πρωταθλήματος».

Η αλήθεια είναι πως ο συνθετικός χλοοτάπητας τους δυσκόλεψε αρκετά στο α΄ημίχρονο μέχρι να αντιληφθούν και να προσαρμοστούν σε αυτήν την σημαντική λεπτομέρεια του ματς, κάτι που επισημάνθηκε από το σύνολο των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα. Όπως ανέφερε όμως ο Ίβηρας επιθετικός:

«Είναι κάτι περισσότερο από μία νίκη… Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, γνωρίζαμε τις ιδιαιτερότητες του γηπέδου, δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τον συνθετικό χλοοτάπητα. Συνεπώς είναι μία σημαντική νίκη για το γκρουπ, για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και αυτήν την προσέγγιση κρατάμε και για τα άλλα παιχνίδια της Ευρώπης».

Στην ερώτηση για το τί άλλαξε στο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ και μεταμορφώθηκε στο δεύτερο 45λεπτο, τόνισε: «Δεν ήμουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Δεν γνωρίζω τι ειπώθηκε από τον προπονητή αλλά είμαι σίγουρος  πως ζήτησε άμεση βελτίωση γιατί δεν ήμασταν καλοί στο α΄μέρος. Όπως είπα και προηγουμένως μας δυσκόλεψε αρκετά στην αρχή το γήπεδο και είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με πολλά παιχνίδια στα πόδια της, μία καλή ομάδα με ποιότητα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στο τέλος πετύχαμε μία νίκη που μας κάνει χαρούμενους».

Μιλώντας για τα νέα πρόσωπα στον ΠΑΟΚ και την πίεση που υπάρχει, όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος, σημείωσε: «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα και θα πρέπει άμεσα να μπουν στην φιλοσοφία του προπονητή. Δεν είναι κάτι εύκολο στην πρώτη ανάγνωση του θέματος αλλά γι΄αυτό βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν σερί παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, παιχνίδια ανά τρεις ημέρες και σίγουρα θα βοηθήσει όλο αυτό.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα πίεση γιατί υπέγραψα ως στράικερ και πρέπει να βάζω γκολ. Είτε παίζω λίγο είτε πολύ πρέπει να κάνω τη δουλειά μου. Όταν μπαίνω στο γήπεδο, πρέπει να βοηθάω την ομάδα μου. Και αυτό έκανα και πέρσι. Αν παίζω λιγότερο, θα δουλέψω για να έχω περισσότερο χρόνο. Αν μπορώ να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα, θα είναι το τέλειο γιατί έτσι έρχονται οι νίκες που θα χαροποιούν και εμένα…».

Όσο την υποδειγματική συνεργασία των Βιεϊρίνια – Τάισον και την «εκτέλεσή» του στο τρίτο γκολ; Ο Μπράντον Τόμας αποθέωσε τους συμπαίκτες του και υποκλίθηκε στην ποιότητά τους: «Νομίζω ότι έκαναν την τέλεια δουλειά. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε καταπληκτική μπαλιά, ο Τάισον έκανε εξίσου υπέροχη ασίστ και αυτοί οι δύο νομίζω ότι έκαναν τη μεγαλύτερη δουλειά στο τρίτο γκολ, εγώ απλώς έσπρωξα τη μπάλα στα δίχτυα. Ήμουν στο κατάλληλο σημείο για να σκοράρω. Μπήκαν πολύ καλά στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνους γιατί ξέρω την ποιότητά τους και το τί μπορούν να κάνουν…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments