Lifestyle

Η νέα σύντροφος του Leonardo DiCaprio είναι μοντέλο 25 ετών

Η νέα σύντροφος του Leonardo DiCaprio είναι μοντέλο 25 ετών

Πηγή Φωτογραφίας: elle.com

Ο διάσημος ηθοποιός, σύμφωνα με τις φήμες, βλέπει σοβαρά αυτή τη σχέση

Οι σχέσεις του Leonardo DiCaprio, όσες τουλάχιστον του αποδίδονται όλα αυτά τα χρόνια, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι σχέσεις με μοντέλα – συχνά κάτω από 25 χρονών. Καθόλου έκπληξη, επομένως, δεν αποτελεί η είδηση ότι η νέα σύντροφος του διάσημου ηθοποιού είναι κι αυτή διάσημο μοντέλο. Όπως υποστηρίζει αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six, o DiCaprio είναι σε σχέση με την 25χρονη Vittoria Ceretti, που όσοι παρακολουθούν στενά τη μόδα σίγουρα αναγνωρίζουν ως ένα από τα μοντέλα που συμμετέχουν σταθερά στα runways των μεγάλων οίκων. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της ήταν στο show του οίκου Versace, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vittoria Ceretti (@vittoria)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο σταρ του Hollywood και το μοντέλο πραγματοποίησαν αρκετά ραντεβού στη διάρκεια του καλοκαιριού στην Αμερική, κάνοντας πολλούς να θεωρήσουν ότι πρόκειται για κάποιο καλοκαιρινό ειδύλλιο. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι αυτή η σχέση είναι κάτι περισσότερο από ένα θερμό φλερτ: “Έχουν περάσει αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες και επιθυμούν να γνωρίσουν βαθύτερα ο ένας τον άλλο”.

Η πρώτη τους ανεπίσημη δημόσια εμφάνιση έγινε σε κλαμπ της Ίμπιζα στην Ισπανία στις αρχές του Αυγούστου, με τα στιγμιότυπα να αποκαλύπτουν από τότε την ερωτική διάθεση ανάμεσα τους. Ακολούθησαν κι άλλες μαρτυρίες και παπαρατσικά ενσταντανέ ανάμεσα στο ζευγάρι που φανέρωναν ότι η σχέση είναι κάτι περισσότερο από φιλική. Πηγές, μάλιστα, που εντόπισαν τον DiCaprio και τη Ceretti σε πρόσφατο πάρτι στο Λονδίνο, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας, αναφέρουν στο Page Six: “Από το πως αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους, γίνεται ξεκάθαρο ότι αυτή η σχέση είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ειδύλλιο”. Ο Leonardo DiCaprio, μάλιστα, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να στηρίξει τη σύντροφό του που συμμετέχει στα catwalks.

H πιο πρόσφατη επιβεβαιωμένη σχέση του ηθοποιού ήταν με την ηθοποιό Camila Morrone, με την οποία χώρισαν τον Αύγουστο του 2022, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Στο μεσοδιάστημα, του χρέωσαν ένα σύντομο φλερτ με τη Gidi Hadid αλλά και διάφορες περιπέτειες με μοντέλα, ώσπου ήρθε η αποκάλυψη για τη σχέση με τη Ceretti. Το μοντέλο από την Ιταλία είχε παντρευτεί το 2020 τον DJ Matteo Milleri, αλλά έγινε γνωστό ότι μέσα στο 2023 πήραν διαζύγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments