Πολιτική

Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: Από αύριο προχωράμε μαζί [vid]

Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης: Από αύριο προχωράμε μαζί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363744] 2ος ΓΥΡΟΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έξω από το εκλογικό κέντρο ήταν συγκεντρωμένα δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος συνομίλησε εγκάρδια με κάποια από αυτά. 

Στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ψήφισε γύρω στις 12.30 το μεσημέρι ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης. Έξω από το εκλογικό κέντρο ήταν συγκεντρωμένα δεκάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ περιμένοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος συνομίλησε εγκάρδια με κάποια από αυτά.

Αμέσως μετά, ο κ. Κασσελάκης δήλωσς: «Ευχαριστώ τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, το πρωί η κάλπη ήταν άδεια και όλα κρίνονται σήμερα. Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί».

Τέλος, ζήτησε από τους δημοσιογράφους να του επιτρέψουν να αποχωρήσει καθώς όπως είπε ο ίδιος ήθελε να πάει στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τη μητέρα του που γυρίζει από Αμερική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments