Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στο βάθος Ναν… και αποχώρηση έκπληξη!

Ολυμπιακός: Στο βάθος Ναν… και αποχώρηση έκπληξη!

Πηγή Φωτογραφίας: sportday.gr, Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη, αφού εκεί, όπου οι περισσότεροι περίμεναν Κέντρικ Ναν, τελικά προέκυψε Ιγκνας Μπραζντέικις

Το σενάριο για αλλαγές της τελευταίας στιγμής!

Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη, αφού εκεί, όπου οι περισσότεροι περίμεναν Κέντρικ Ναν, τελικά προέκυψε Ιγκνας Μπραζντέικις. Δεν είναι ότι ο Λιθουανός δεν είναι καλός παίκτης. Είναι και με το παραπάνω. Και στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος.

Για τον φετινό Ολυμπιακό δεν μπορούν να βγουν ακόμη συμπεράσματα, αφού έχει δώσει μέχρι στιγμής μόλις δύο φιλικά της προκοπής. Αυτά της Κύπρου. Εκεί, όπου μάλιστα πέρα από τον ΜακΚίσικ, δεν έπαιξε ο Φαλ, εννοείται ότι δεν έπαιξε και ο Μπραζντέικις, αφού αποκτήθηκε μόλις χθες.

Το πρόβλημα του ΜακΚίσικ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Μπαρτζώκας είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να βάλει δύο καινούριους παίκτες στην ομάδα του τέτοια εποχή. Ηδη άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει 8 ξένους και για το Σούπερ Καπ, που είναι αυτή την εβδομάδα στην Ρόδο, πρέπει να κόψει τους 2 σύμφωνα με το sportdog.gr

«Και ποιος θα βάζει την μπάλα στο καλάθι;» είναι αυτό που αναρωτιούνται αρκετοί Ολυμπιακοί, αφού δεν αποκτήθηκε κόμπο γκαρντ και έχουν φύγει ο Σλούκας με τον Βεζένκοφ; Την απάντηση την ξέρει μόνο ο Μπαρτζώκας αν και τις τελευταίες ώρες έχει βγει η φήμη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει και τον Ναν και να φύγει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που έχει θέμα τραυματισμού στο γόνατο.

Ο Σλούκας με τον Βεζένκοφ έφυγαν, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει και φέτος πολύ μεγάλα πράγματα. Και ειδικά περιμένει να μην χάσει τα ηνία στην Ελλάδα, εκεί, όπου έρχεται με φόρα ο Παναθηναϊκός και ο Σλούκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments