Πολιτική

Άδωνις: Η οικογένεια Κασσελάκη ασκεί εξ αδιαιρέτου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;

Άδωνις: Η οικογένεια Κασσελάκη ασκεί εξ αδιαιρέτου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;

Πηγή Φωτογραφίας: kythera news, «Η οικογένεια Κασσελάκη θα ασκεί εξ αδιαιρέτου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτάται δηκτικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος εδράζει την άποψή του σε καταγεγραμμένα γεγονότα.

Επιτηδευμένο να κυκλοφορεί παντού και πάντα με τον σύζυγό του

Την εκτίμησή του ότι ο κ. Κασσελάκης έχει μια «οικογενειακή» αντίληψη για την άσκηση πολιτικών θέσεων ευθύνης υποστηρίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η οικογένεια Κασσελάκη θα ασκεί εξ αδιαιρέτου την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτάται δηκτικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο οποίος εδράζει την άποψή του σε καταγεγραμμένα γεγονότα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.  Σ Κασσελάκης έχει τον απολύτως σεβαστό ερωτικό και σεξουαλικό προσανατολισμό του και «μας αφηγείται πώς είναι φτιαγμένη η οικογενειακή του ζωή. Είναι συμπαθής ο κύριος Τάιλερ, αλλά έχει γίνει επιτηδευμένο να κυκλοφορεί μόνο με τον σύζυγό του. Λόγου χάριν, με φαντάζεστε να κυκλοφορώ συνέχεια με την Ευγενία; Με φαντάζεστε να πηγαίνω κάθε ημέρα στο Υπουργείο μαζί με τη γυναίκα μου;».

Επιπλέον, προσθέτει ο υπουργός, ο «συμπαθέστατος πατέρας του κ. Κασσελάκη δηλώνει ότι τα εσωκομματικά πράγματα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μπουν σε τάξη. Αλλά με ποια θεσμική ιδιότητα το υποστηρίζει; Έχετε φανταστεί τι θα γινόταν από τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ, αν ένας από τους δικούς μας γονείς στη Νέα Δημοκρατία προέβαινε σε μια παρόμοια δήλωση;».

Μιλώντας για το νέο ηγετικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Κασσελάκη, ο Άδωνις συμπληρώνει πως «το κεντρικό σύνθημα του νέου προέδρου της ριζοσπαστικής αριστεράς είναι πως «θέλει να τα αλλάξει όλα». Την ίδια στιγμή, περιστοιχίζεται και επιλέγει ως στενούς συνεργάτες τον κ. Νίκο Παππά, τον κ. Πολάκη και τον δικηγόρο του κ. Πολάκη. Είναι πρόσωπα που σηματοδοτούν το φρέσκο και το καινούργιο της πολιτικής αλλαγής ο κ. Πολάκης ή ο κ. Παππάς;».

«Εκλογές θα έχουμε το 2027», υπενθυμίζει κλείνοντας ο Άδωνις, ο οποίος λέει πως «έως τότε, ο κ. Κασσελάκης καλείται να κάνει πολιτική και να παρουσιάσει τις πολιτικές απόψεις του, τις προγραμματικές του θέσεις, τις ιδεολογικές του αρχές, κάτι που αποφεύγει έως σήμερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments