Πολιτική

Άδωνις: Ο Κασσελάκης αντιγράφει πλήρως τον Μητσοτάκη

Άδωνις: Ο Κασσελάκης αντιγράφει πλήρως τον Μητσοτάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, Παρουσία του Υπουργού Εργασίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ για τις συντάξεις αλλά και τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζει αλαζονικά κανέναν

«Ο Κασσελάκης αντιγράφει το Κυριάκο Μητσοτάκη», τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συμπληρώνει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αντιμετωπίζει κανέναν με αλαζονικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην εκλογή του κ. Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υπογραμμίζει πως «τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κορόιδευαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι, δήθεν, προβάλλει το σκυλάκι Πίνατ και ότι χρησιμοποιεί το TikTok και, τώρα, στηρίζουν τον κ. Κασσελάκη που υπερπροβάλλει την Φάρλει και κάνει αλλεπάλληλες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνει πολιτική μέσω αναρτήσεων. Άρα, λοιπόν, ο κ. Κασσελάκης αντιγράφει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και τον αντιγράφει 100%».

«Ωστόσο», διευκρινίζει ο Άδωνις, «ο Κ. Μητσοτάκης έκανε υποδειγματική προεκλογική πολιτική και αποδεικνύει ότι η πολιτική του έχει ουσία, βελτιώνοντας την ζωή των πολιτών. Και ως προς την πολιτική ουσία, ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος μου είναι καθόλα συμπαθής, υπολείπεται κατά πολύ ακόμα».

«Εμείς στη Νέα Δημοκρατία», συμπληρώνει στο σημείο αυτό ο υπουργός, «δεν υποτιμάμε κανέναν πολιτικό αντίπαλο, άρα ούτε και τον κ. Κασσελάκη. Η ΝΔ δεν έχει καμία αλαζονεία. Και αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δεν θεωρούμε πως όσοι μας ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές θα μας ψηφίσουν υποχρεωτικά και τις επόμενες. Κανένας ψηφοφόρος δεν έχει κάνει κανένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τη ΝΔ. Όμως, δεν φοβόμαστε και κανέναν πολιτικό αντίπαλο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments