Πολιτική

Άδωνις: Όλη η οικογένεια Κασσελάκη θα ασκεί την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ;

Άδωνις: Όλη η οικογένεια Κασσελάκη θα ασκεί την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ;

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Την εκτίμηση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ προωθείται μια ιδιότυπη, συλλογική και οικογενειακού τύπου προεδρική ηγεσία εκφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Με τους Πολάκη και Παππά, θα τα αλλάξει όλα ο κ. Κασσελάκης;

Την εκτίμηση ότι στον ΣΥΡΙΖΑ προωθείται μια ιδιότυπη, συλλογική και οικογενειακού τύπου προεδρική ηγεσία εκφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διερωτάται, αναφερόμενος στην οικογένεια Κασσελάκη, «αν όλα τα μέλη της οικογένειας θα ασκούν από κοινού την εξουσία του προέδρου».

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον σύζυγο του κ. Κασσελάκη, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της ριζοσπαστικής αριστεράς για το θάρρος του να μιλήσει ανοιχτά και δημόσια για την ερωτική και σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά επισημαίνει ότι «τη βραδιά της εκλογικής νίκης, ο σύζυγός του, ο κύριος Τάιλερ, παρουσιάστηκε από τον κ. Κασσελάκη ως ένα πρόσωπο που έχει να προσφέρει πολλά στη χώρα και, ταυτόχρονα, κυκλοφορεί μαζί του σε όλες τις πολιτικές και δημόσιες παρουσίες του». «Τι θα έλεγαν τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ», διερωτάται ο Άδωνις, «εάν, κατ’ αναλογία, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έπραττε το ίδιο με τη σύζυγό του, την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι;».

Προβληματικά στοιχεία, που δημιουργούν εύλογες απορίες για μια νέα, οικογενειακού τύπου, άσκηση της εξουσίας στον ΣΥΡΙΖΑ είναι, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, το γεγονός ότι «ο πατέρας του κ. Κασσελάκη υποστηρίζει ότι τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μπουν σε μια τάξη. Με ποια θεσμική ιδιότητα υποστηρίζει αυτή τη γνώμη; Όλοι μαζί θα ασκούν την προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ;».

Μιλώντας, ακόμη, για το σύνθημα του κ. Κασσελάκη «θα τα αλλάξω όλα», ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπληρώνει την παρέμβασή του, λέγοντας ότι «το σύνθημα αυτό του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι καθ’ όλα σεβαστό», αλλά «με ποιους θα τα αλλάξει όλα; Δεξί χέρι του είναι ο Παύλος Πολάκης και αριστερό χέρι του ο Νίκος Παππάς. Αυτά μόνο νέα πρόσωπα δεν είναι, αλλά με αυτούς θέλει ο κ. Κασσελάκης να τα αλλάξει όλα;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments