Αθλητισμός

Γιοβάνοβιτς: Σοκ! 11άδα με 9 αλλαγές [pic]

Γιοβάνοβιτς: Σοκ! 11άδα με 9 αλλαγές [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: [363775] SUPER LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ολικό ροτέισον από τον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού – Οι επιλογές του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30) - Μέχρι και τον τερματοφύλακα άλλαξε ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Με εννιά αλλαγές, σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ (σ.σ ήττα στη Λεωφόρο με 2-1), παρατάσσει τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (20:30) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Σέρβος προπονητής του Τριφυλλιού προχωράει σε ολικό ροτέισον, αλλάζοντας ακόμα και τον τερματοφύλακα. Μόνο οι Κώτσιρας και Τζούριτσιτς παραμένουν στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, τον οποίο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάσσει στην Τρίπολη με 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Λοντίγκιν, με τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν και Μλαντένοβιτς στην τετράδα της άμυνας. Οι Αράο και Τσέριν θα είναι στα χαφ, με τους Παλάσιος, Βέρμπιτς και Τζούριτσιτς πίσω από τον προωθημένο Σπόραρ.

Συνοπτικά η 11άδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς και Σπόραρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments