Αθλητισμός

Ντέμης και Αραούχο μιλούν για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Να μην ξανασυμβεί» [vid]

Ντέμης και Αραούχο μιλούν για τη δολοφονία του Μιχάλη: «Να μην ξανασυμβεί» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram dems11, Για το φαινόμενο της οπαδικής βίας και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια συζήτησαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο, συγκλονίζοντας με τα όσα ανέφεραν.

Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο μιλούν για το πώς βίωσαν το τραγικό γεγονός και συγκλονίζουν...

Για το φαινόμενο της οπαδικής βίας και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια συζήτησαν οι Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο, συγκλονίζοντας με τα όσα ανέφεραν.

«Αυτό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια, το έμαθα όντας έξω με παρέα έτρωγα. Μούδιασα αφού έμαθα για τα επεισόδια, δεν ήξερα ότι χάθηκε ένας άνθρωπος», υποστήριξε αρχικά ο Ντέμης για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. «Το έμαθα την επόμενη μέρα, με επηρέασε πάρα πολύ», συμπληρώνει. «Ένιωσα ό,τι ακριβώς ένιωσα με το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με τον Άλκη», ανέφερε ακόμη ο Νικολαΐδης. «Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ, όσο περνούσαν οι μέρες και μάθαινα τα γεγονότα, θύμωσα», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Θυμάμαι να μην έχω διάθεση να πάω στο γήπεδο και δεν πήγα».
«Ήμασταν στο ξενοδοχείο, όλοι περιμέναμε αυτό το παιχνίδι που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκό στο γήπεδο μας, ένα τόσο σημαντικό και όμορφο ματς, όμως συνέβη αυτή η τραγωδία, αυτό το δυστυχές συμβάν και τελικά δεν έγινε. Οπότε για μας που ήμασταν στο ξενοδοχείο γεμάτοι ανησυχία, ήταν κάτι πολύ κακό» τόνισε ο Σέρχιο Αραούχο και προσέθεσε: Όλοι στεναχωρημένοι, όλοι θέλαμε να ξέρουμε πώς είχε συμβεί αυτό. Μετά πήγαμε να αφήσουμε λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας, και αυτό ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, ελπίζω να είμαστε όλοι μαζί και να μπορούμε να διασκεδάζουμε».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments