Ελλάδα

Μπέος: «Δεν είναι ώρα να κλαίμε – Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα» [vid]

Μπέος: «Δεν είναι ώρα να κλαίμε – Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ieidiseis.gr, «Δεν είναι ώρα να κλαίμε, αλλά να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε, να ξανακάνουμε το Βόλο όπως ήταν», τόνισε το απόγευμα της Πέμπτης (28/09) στο Mega

«Δεν είναι ώρα να κλαίμε, αλλά να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε, να ξανακάνουμε το Βόλο όπως ήταν», τόνισε το απόγευμα της Πέμπτης

«Δεν είναι ώρα να κλαίμε, αλλά να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε, να ξανακάνουμε το Βόλο όπως ήταν», τόνισε το απόγευμα της Πέμπτης (28/09) στο Mega ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αναφερόμενος στις καταστροφές και τις πλημμύρες στην περιοχή, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias.

Επιπλέον, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε χαρακτηριστικά: «Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα. Χωριά και γέφυρες γκρεμίστηκαν». Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Βόλου αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή η Μακρινίτσα, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, δεν είναι προσεγγίσιμη, καθώς ο δρόμος έχει καταστραφεί.

Σύσκεψη

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου με τη συμμετοχή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου στο Δημαρχιακό Μέγαρο αλλά και με την παρουσία ανωτάτων αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού που συμμετέχουν στις προσπάθειες της παροχής βοήθειας στους κατοίκους του Βόλου.

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του δημάρχου Βόλου, «τον γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία (πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας) και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα ανέλαβε ο Αχιλλέας Μπέος».

Στο μεταξύ, συνεχίζεται το πρόβλημα της έλλειψης νερού σε όλη την πόλη του Βόλου λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments