Πολιτική

Άδωνις: Κωμική η δήθεν δωροδοκία μου από την Huawei

Άδωνις: Κωμική η δήθεν δωροδοκία μου από την Huawei

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ηχηρή απάντηση σε σημερινά δημοσιεύματα που τον φέρουν να δωροδοκήθηκε από την εταιρεία Huawei δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Η εταιρεία δεν πήρε καμία δουλειά επί υπουργίας μου»

Ηχηρή απάντηση σε σημερινά δημοσιεύματα που τον φέρουν να δωροδοκήθηκε από την εταιρεία Huawei δίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάνει λόγο για κωμική υπόθεση.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο πρωτοσέλιδο των «Νέων», όπου γίνεται λόγος για τρία laptop και ένα ρολόι δώρο από την Huawei εν όψει του διαγωνισμού για το Five G στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times που πρόκειται να δημοσιευθεί, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ξεκαθαρίζει πως έχει δώσει την απάντησή του και η απάντηση αυτή «είναι πολύ απλή. Η εταιρεία Huawei δεν πήρε καμία δουλειά στην Ελλάδα, στα χρόνια της θητείας μου ως υπουργός Ανάπτυξης. Δεν συνήψε ούτε ένα συμβόλαιο, δεν έγινε καμία συμφωνία αξίας έστω ενός ευρώ».

«Όπως καταλαβαίνετε», συμπληρώνει ο Άδωνις, «η όλη ιστορία είναι λίγο κωμική».

«Αυτά τα λέω γιατί διαβάζω ορισμένες ειρωνείες Συριζαίων στο Twitter ότι, δήθεν, δωροδοκήθηκα. Η δωροδοκία εννοείται με την έννοια του ανταλλάγματος. Και εδώ δεν υπάρχει αντάλλαγμα, γιατί η εταιρεία δεν πήρε καμία δουλειά. Αντιθέτως. Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες και με τη δική μου ψήφο, που αποφάσισε και δεν έβαλε την Huawei στο Five G δίκτυο, που είναι και ένα μεγάλο ζήτημα ανταγωνισμού με τις ΗΠΑ», αναφέρει εμφατικά.

«Λέτε να δωροδοκήθηκα με δύο τηλέφωνα;», προσθέτει ο υπουργός, συνεχίζοντας την  αποστομωτική απάντησή του: «Το αν έχω εγώ ένα φίλο στη Huawei και μου έφερε δύο τηλέφωνα, τα οποία πλήρωσα, αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί αφορά κάποιον. Και μιλάμε για δύο τηλέφωνα των 400 ευρώ. Μήπως είναι δωροδοκία το να πω σε μια γνωστή μου να βρει ένα laptop  σε καλύτερη τιμή;».

«Εμείς οι πολιτικοί», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «δεχόμαστε πολλές εξυπηρετήσεις, αλλά, σε καμία περίπτωση, με την έννοια της δωροδοκίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments