Αθλητισμός

Όργια Ευαγγέλου στην Τρίπολη- Έδωσε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή- Πέρασε ο Παναθηναϊκός (1-4)

Όργια Ευαγγέλου στην Τρίπολη- Έδωσε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή- Πέρασε ο Παναθηναϊκός (1-4)

Πηγή Φωτογραφίας: Ο Άγγελος Ευαγγέλου στο Ατρόμητος-Βόλος - Goalpost.gr

Ο απόλυτος σταρ της βραδιάς.

Τα διέλυσε όλα ο Άγγελος Ευαγγέλου στην Τρίπολη- Δύο πέναλτι, ένα φάουλ για κλάματα που έγινε γκολ. Και όλα από τη… μια . Υπό συνθήκες κανονικές; Προφανώς και όλα θα ξεκινούσαν από την 4-1 νίκη του Παναθηναϊκού στη Τρίπολη. Από τον τρόπο που οι Πράσινοι πέρασαν από μια έδρα μαρτύριο για αυτούς και μάλιστα σε μια βραδιά όπου εμφανίστηκαν με εννέα αλλαγές στην βασική εντεκάδα τους. Ποιος… Ιωαννίδης όμως (80΄πεν, 87΄) που έφερε δυο γκολ από τον πάγκο. Ποιος Αράο (5΄) και Βέρμπιτς (31’) που υπέγραψαν το καρέ. Ο Άγγελος Ευαγγέλου. Ο απόλυτος σταρ της βραδιάς.

Ο Έλληνας διαιτητής που έδωσε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Το πέναλτι που έκρινε τα πάντα (1-3 στο 80΄). Πως το λέει εκείνο το κλασικό ρητό; « Ξένοι διαιτητές ως ότου να σβήσει ο ήλιος».

Νωρίτερα; Ο Ευαγγέλου ανακάλυψε φάουλ σε μια βουτιά του Παλάσιος (5΄) έξω από την περιοχή. Την βουτιά από την οποία ξεκίνησε το 1-0 του Αράο. Και ενδιάμεσα; Υπήρχε και άλλο πέναλτι από μια πτώση του Κώτσιρα (45΄). Εκεί όμως ο Σπόραρ δεν ευστόχησε από την άσπρη βούλα και αναπόφευκτα λίγοι ασχολήθηκαν με τον τρόπο που δόθηκε αυτή η παράβαση. Διότι ο Κώτσιρας από μια ελαφριά επαφή προσγειώθηκε στο χορτάρι σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Κάπως όλα τα άλλα έμειναν στην άκρη. Το ίδιο το ποδόσφαιρο. Και είναι κρίμα γιατί έγινε πραγματικά ένα πολύ ωραίο ματς. Με καλό ρυθμό, πολλά γκολ με ένταση σε κάθε προσπάθεια. Ήταν τόσα τα λάθη της διαιτησίας όμως που αναπόφευκτα η βραδιά ανήκει στον Σταύρο Μάνταλο που πλέον χωρίς τον Μπένετ δεν έχει μόνο τη χάρη αλλά και την τυπικό ρόλο για όσα συμβαίνουν με τη διαιτησία.

Το να κάνεις λάθος σε δύο πέναλτι στο ίδιο παιχνίδι έχει ξαναγίνει. Το να δίνεις σε αυτά τα δύο και ένα έξω από την περιοχή και μάλιστα με το VAR να συμφωνεί το λες και άνω ποταμών.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς / 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνο, Αλβαρεζ, Χριστόπουλος, Μουνάφο (76’ Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (61’ Σουρλής), Καλτσάς, Μπαρτόλο (77’ Ζουγλής), Ρεγκίς, Μιριτέλο (62’ Μάντζης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments