Διεθνή

Τουρκία: Τρομοκρατική επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών – Δύο νεκροί

Τουρκία: Τρομοκρατική επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών – Δύο νεκροί

Πηγή Φωτογραφίας: cnn turk, Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στη συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο του κοινοβουλίου αλλά και πολλά υπουργεία ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί.

Ακούστηκαν επίσης τέσσερις πυροβολισμοί - Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στη συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο του κοινοβουλίου αλλά και πολλά υπουργεία ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί.

Ισχυρή έκρηξη ακούστηκε σήμερα το πρωί στην Άγκυρα, κοντά στο τουρκικό κοινοβούλιο το οποίο θα ξεκινούσε αργότερα τις συνεδριάσεις του για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του AFP. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν σκοτωθεί δύο άνθρωποι.

Το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών λέει ότι η έκρηξη στην πρωτεύουσα είναι «τρομοκρατική επίθεση». Υπουργός αναφέρει ότι βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό στην τουρκική πρωτεύουσα, τραυματίζοντας θανάσιμα 2 αστυνομικούς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα. Μετά τον πανικό, η κυκλοφορία διεκόπη σε ορισμένους δρόμους και ακούστηκαν οι ήχοι των ασθενοφόρων που έσπευσαν στην περιοχή.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στη συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο του κοινοβουλίου αλλά και πολλά υπουργεία ακούστηκαν επίσης πυροβολισμοί. Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments