Αθλητισμός

Νικολογιάννης: «Να μην χάσει στη Χάιφα ο Παναθηναϊκός – Σημαντική η επιστροφή Βαγιαννίδη»

Νικολογιάννης: «Να μην χάσει στη Χάιφα ο Παναθηναϊκός – Σημαντική η επιστροφή Βαγιαννίδη»

Πηγή Φωτογραφίας: [363184] CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFF / ΠΑΟ - ΜΠΡΑΓΚΑ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη ή στη χειρότερη ισοπαλία κόντρα στη Μακάμπι και στάθηκε στη βοήθεια που έχει πλέον ο Κώτσιρας με την επάνοδο Βαγιαννίδη.

Να φύγει με βαθμούς ή έστω βαθμό από το Ισραήλ θέλει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να αφήσει πίσω από νωρίς την Μακάμπι Χάιφα στη μάχη για την πρόκριση, όπως σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πάει από σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού για να μπορέσει να ταλαιπωρηθεί λιγότερο. Τα ταξίδια στο Ισραήλ είναι πάντα κουραστικά, έχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και πολύ ταλαιπωρία. Θα γυρίσει Παρασκευή βράδυ, είναι επιλογή του Γιοβάνοβιτς να γίνει εκεί προπόνηση. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει κάνει ζημιές, έχει μια προϊστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κάνει αλλαγή προπονητή, ξεκίνησε με ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ και αυτό το παιχνίδι μοιάζει με τελικό για την Μακάμπι Χάιφα, παρότι είμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική. Όλο το βάρος έχει πέσει στο ματς, ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη, στην χειρότερη ισοπαλία», ανέφερε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εκτίμησε ότι ο Σπόραρ θα είναι οριακά έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Βαγιαννίδης, που θα παίξει σε ένα από τα δύο επόμενα ματς των «πράσινων» και η επιστροφή του προσφέρει σημαντική βοήθεια σύμφωνα με το sport24.gr

Αναφορικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Ρούμπεν είναι πιο «φρέσκος» από τον Αράο και πως Σένκεφελντ και Γεντβάι είναι οι μόνοι σίγουροι, για το κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν περιμένει από τους «πράσινους» να έχουν καλή εικόνα απέναντι στον Ατρόμητο, λόγω της συσσωρευμένης πνευματικής και σωματικής κούρασης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments