Αθλητισμός

Τσέριν: «Αυτή η ομάδα έχει πάει τον Παναθηναϊκό σε υψηλότερο επίπεδο – Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Τσέριν: «Αυτή η ομάδα έχει πάει τον Παναθηναϊκό σε υψηλότερο επίπεδο – Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Πηγή Φωτογραφίας: Gentikoule.gr

Εν συνεχεία, στάθηκε στο καλό ευρωπαϊκό ξεκίνημα του «τριφυλλιού» και έθεσε ως εφικτό στόχο το πρωτάθλημα.

Στους στόχους και τις υψηλές δυνατότητες του Παναθηναϊκού αλλά και στην πορεία του στους «πράσινους», αναφέρθηκε ο Άνταμ Τσέριν μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

«Αυτή η ομάδα έχει πάει τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στο «24ur.com» για το δημιούργημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Σλοβένος χαφ.

«Η ζωή εδώ είναι υπέροχη και η ποιότητα ζωής βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε τα πάντα για να ζούμε ειρηνικά και να το απολαμβάνουμε, αλλά παράλληλα δουλεύουμε σκληρά.Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, όπου οι οπαδοί είναι παθιασμένοι. Η υποστήριξη που έχουμε είναι τεράστια και τη νιώθουμε παντού όπου και αν πηγαίνουμε. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται μπροστά σε τέτοιους οπαδούς. Νιώθουμε πραγματικοί ποδοσφαιριστές εδώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος», είχε αρχικά ο Τσέριν.

Εν συνεχεία, στάθηκε στο καλό ευρωπαϊκό ξεκίνημα του «τριφυλλιού» και έθεσε ως εφικτό στόχο το πρωτάθλημα.

«Δεν έχουμε νίκη σε δύο ντέρμπι, αλλά το σημαντικό είναι πως μαζεύουμε βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια. Στο τέλος το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα ντέρμπι, αλλά στα πιο μικρά ματς. Αργά ή γρήγορα θα βρούμε τον ρυθμό μας και στα ντέρμπι.

Ένα καλό ξεκίνημα στην Ευρώπη είναι επίσης σημαντικό, όπως για παράδειγμα η νίκη επί της Βιγιαρεάλ. Το ίδιο ισχύει και για την αναμέτρηση στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Με τους τρεις βαθμούς θα βρεθούμε πολύ κοντά σε πρόκριση.

Ήμασταν πολύ κοντά στους ομίλους του Champions League. Κάθε ομάδα και κάθε παίκτης ονειρεύεται το Champions League. Στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι που βρισκόμαστε στους ομίλους του Europa League, εάν αναλογιστεί κανείς πως για χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν μετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτή η ομάδα έχει πάει τον σύλλογο σε υψηλότερο επίπεδο, κάτι για το οποίο θα πρέπει να είμαστε περήφανοι. Το Europa League είναι επίσης μια πολύ δυνατή διοργάνωση όπου μετέχουν μεγάλες ομάδες. Για παράδειγμα η Βιγιαρεάλ την οποία νικήσαμε. Στόχος είναι να προχωρήσουμε. Επίσης, έχουμε υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά έχουμε ξεχάσει ότι έγινε. Το σημαντικό είναι να εστιάσουμε στο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι η κατάκτηση του. Γι’ αυτό παλεύουμε και με την ομάδα που διαθέτουμε μπορούμε να τον επιτύχουμε.

Αυτή τη χρονιά προστέθηκαν στην ομάδα δύο ακόμη Σέρβοι και ένας Κροάτης. Υπάρχει υπέροχη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Τα πηγαίνουμε περίφημα όχι μόνο με τους Σλοβένους και τους Βαλκάνιους, αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες», συμπλήρωσε ο 24χρονος άσος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments