Πολιτική

Ανεβάζουν στροφές τα κομματικά επιτελεία για τις αυτοδιοικητικές [vid]

Ανεβάζουν στροφές τα κομματικά επιτελεία για τις αυτοδιοικητικές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ, Κορυφώνονται οι εκστρατείες των υποψηφίων καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ στη μάχη ρίχνονται πλέον και οι πολιτικοί αρχηγοί. 

Στη μάχη ρίχνονται πλέον και οι πολιτικοί αρχηγοί - Στόχος της ΝΔ είναι να κερδίσει τόσο τις 13 περιφέρειες της χώρας όσο και τους τρεις μεγάλους δήμους

Κορυφώνονται οι εκστρατείες των υποψηφίων καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενώ στη μάχη ρίχνονται πλέον και οι πολιτικοί αρχηγοί. 

Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες του σε κρίσιμες περιφέρειες με στόχο τη «γαλάζια» συσπείρωση. Σήμερα, επισκέφθηκε την Κοζάνη και τη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στο πλευρό των Γιώργου Κασσαπίδη στην Κοζάνη και του Κωνσταντίνου Ζέρβα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του στους υποψηφίους περιφερειάρχες.

«Δώσαμε αυτή την πολιτική στήριξη στις περιφέρειες όχι μόνο για να δώσουμε πολιτική διάσταση σε αυτή τη μάχη η οποία εκ των πραγμάτων έχει τέτοια χαρακτηριστικά αλλά για να καταδείξουμε την πολύ μεγάλη σημασία την οποία αποδίδουμε στα πρόσωπα και τις ομάδες των περιφερειακών ηγεσιών» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου παρευρέθηκε στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για τη λειτουργία του Μετρό, τονίζοντας ότι τηρήθηκε στο ακέραιο η δέσμευση ότι η πόλη θα έχει και Μετρό και αρχαία.

«Θα είναι εξασφαλισμένη η συντήρηση του έργου αυτού. Δεν το λέω αυτό τυχαία, καθώς πρόσφατα γεγονότα επανέφεραν στη μνήμη μας αμαρτίες του παρελθόντος, όπου δεν γνωρίζαμε ουσιαστικά ποιος ήταν ο υπόλογος για τη συντήρηση σημαντικών έργων υποδομής, τα οποία πληρώθηκαν από τους Έλληνες φορολογούμενους στο παρελθόν» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στόχος της ΝΔ είναι να κερδίσει τόσο τις 13 περιφέρειες της χώρας όσο και τους τρεις μεγάλους δήμους. Ο πρωθυπουργός επιμένει πολιτικά στο κομμάτι των περιφερειών και των μεγάλων δήμων διότι όπως υποστηρίζει χρειάζεται μια καλή συνεργασία μεταξύ κεντρικής κυβέρνησης και αυτοδιοίκησης για να προχωρήσουν μεγάλα έργα και μεταρρυθμίσεις.

Στην Μυτιλήνη ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την Μυτιλήνη επέλεξε να επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό.

«Θέλω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να αναρωτηθεί τι έχουμε βιώσει τους τρεις μήνες, που είναι Πρωθυπουργός. Όλα αυτά δείχνουν ότι αξίζει στις 8 Οκτωβρίου να του πείτε ένα μεγάλο “όχι”. Και να στηρίξετε αυτοδιοικητικούς που δεν θα υπηρετούν το Μαξίμου και τον ίδιο» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη Λάρισα ο Κουτσούμπας

Ο γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα.

«Με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ δυναμώνοντας στις εκλογές αυτές τη λαϊκή συσπείρωση σε περιφέρειες και σε δήμους. Τη μόνη πραγματικά εργατική, λαϊκή αντιπολίτευση» δήλωσε από τη Λάρισα ο κ. Κουτσούμπας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments