Πολιτική

Άδωνις: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης

Άδωνις: Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, «Είσαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, άρα ο αρχηγός σου είναι ο Παύλος Πολάκης», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον κ. Γιώργο Καραμέρο και με αφορμή τη νέα εσωκομματική δομή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Πολάκης είναι ο μεγάλος κερδισμένος της εκλογής Κασσελάκη»

«Είσαι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, άρα ο αρχηγός σου είναι ο Παύλος Πολάκης», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον κ. Γιώργο Καραμέρο και με αφορμή τη νέα εσωκομματική δομή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισήμανε καίρια πως «ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης και από αυτήν την άποψη, τον παραδέχομαι πολιτικά», υπενθυμίζοντας στον Γιώργο Καραμέρο ότι «ο Παύλος Πολάκης επρόκειτο να διαγραφεί τον Φεβρουάριο και τώρα αναλαμβάνει συντονιστής όλων των τομεαρχών. Όλοι αυτοί που είχαν αποφασίσει να τον διαγράψουν, σήμερα είναι κάτω από τον Πολάκη. Στην προεδρία ο Κασσελάκης και από κάτω ακριβώς ο Πολάκης».

Με βάση αυτές τις εξελίξεις, «οι βουλευτές θα πρέπει να παίρνουν εντολές από τον Πολάκη.  Άρα όταν ο Κασσελάκης ότι θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που λέει είναι περισσότερος Παύλος Πολάκης. Σε όποιον θεωρεί ότι αυτό είναι πολιτικά ήπια και ελκυστική για τους κεντρώους επιλογή, θέλω απλά να υπενθυμίσω πως μόλις προχθές ο Πολάκης είπε ότι ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένας κουβάς με σκατά!».

Απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Εσείς, κύριε Καραμέρο, που είστε δημοσιογράφος, δέχεστε αυτό που είπε ο Παύλος Πολάκης για τον συνάδελφό σου, τον κύριο Πρετεντέρη; Αν δεν το έχεις καταλάβει,  ο αρχηγός σου το είπε. Γιατί ουσιαστικός αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης. Και θα το βιώσεις στην πράξη αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments