Αθλητισμός

Πετρούνιας: Η ώρα και το κανάλι του τελικού του Παγκοσμίου ενόργανης για την ολυμπιακή πρόκριση

Πετρούνιας: Η ώρα και το κανάλι του τελικού του Παγκοσμίου ενόργανης για την ολυμπιακή πρόκριση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας το Σάββατο (7/10, 17:45) αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της ενόργανης γυμναστικής της Αμβέρσας με στόχο την ολυμπιακή πρόκριση. Πού θα δείτε την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει καρφωμένο το μάτι του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου. Ο Έλληνας πρωταθλητής σήμερα (7/10) στις 17:45 αγωνίζεται στον τελικό των κρίκων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της ενόργανης γυμναστικής της Αμβέρσας.

Εκεί, θα είναι φαβορί για ένα μετάλλιο, αλλά και για την κατάκτηση της μίας και μοναδικής θέσης που οδηγεί απευθείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Η προσπάθειά του μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Ο Πετρούνιας θα έχει στην πραγματικότητα τέσσερις αντιπάλους στη μάχη για το Ολυμπιακό εισιτήριο και θα κληθεί να υποσκελίσει τον Αζέρο Σιμόνοφ, τον Αυστριακό Χεκ και τους Αρμένιους Αβετισιάν και Νταβτιάν, δεδομένου ότι οι υπόλοιποι φιναλίστ έχουν ήδη εξασφαλίσει την ομαδική Ολυμπιακή πρόκριση με την Κίνα και τη Βρετανία και δεν δικαιούνται να διεκδικήσουν επιπλέον θέσεις.

Βάσει κλήρωσης, ο Έλληνας υπερπρωταθλητής θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του 3ος μεταξύ των οκτώ αθλητών που θα αγωνιστούν στον τελικό.

Ο Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό την περασμένη Κυριακή (1/1) ως δεύτερος συγκεντρώνοντας 14,900 βαθμούς, πίσω μόνο από τον Κινέζο “χρυσό” Ολυμπιονίκη Γιανγκ Λιου (15,200 β.).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments