Αθλητισμός

“Λάθος Αλμέιδα, τα ίδια έκανε και ο Ζιντάν στη Ρεάλ-Όλοι καλοί στην ΑΕΚ, εκτός Γκατσίνοβιτς

“Λάθος Αλμέιδα, τα ίδια έκανε και ο Ζιντάν στη Ρεάλ-Όλοι καλοί στην ΑΕΚ, εκτός Γκατσίνοβιτς
"Παθιάζεται, δεν τον ενδιαφέρει ακόμα κι αν τραυματιστεί"! Ο Στράτος Γιδόπουλος μιλάει στο Sportdog.gr για την εμφάνιση και την ισοπαλία της Ένωσης απέναντι στον Άγιαξ, αλλά και για την τακτική του Αργεντινού προπονητή που δεν αποδίδει...

“Παθιάζεται, δεν τον ενδιαφέρει ακόμα κι αν τραυματιστεί”! Ο Στράτος Γιδόπουλος μιλάει στο Sportdog.gr για την εμφάνιση και την ισοπαλία της Ένωσης απέναντι στον Άγιαξ, αλλά και για την τακτική του Αργεντινού προπονητή που δεν αποδίδει…

ΑΕΚ: Ισόπαλη 1-1 με τον Άγιαξ στην “OPAP Arena” αναδείχθηκε η Ένωση, για τον 2ο όμιλο του Europa League, χωρίς να καταφέρει να ζευγαρώσει τις νίκες μετά το σπουδαίο διπλό στην Αγγλία επί της Μπράιτον.

Παρόλα αυτά η ομάδα τού Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ καλή και, παρά το γεγονός ότι οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπέργκχαους στο 28΄, ισοφάρισε ο Βίντα στο 85΄ και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή τού ομίλου με 4 βαθμούς, ακολουθούν Άγιαξ και Μαρσέιγ που έχουν από 2 και η Μπράιτον με 1, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Στράτο Γιδόπουλο, πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, για να σχολιάσει το παιχνίδι αλλά και τι να περιμένουμε στη συνέχεια από τους Κιτρινόμαυρους.

“Όλοι καλοί πλην Γκατσίνοβιτς – Λάθος αν έφευγε ο Άμραμπατ – Θωρηκτό”

Πίστευα ότι θα κερδίσουμε, αλλά έχασε το άχαστο ο Γιόνσον. Η ομάδα είναι καλή και λυπήθηκα που δεν πήραμε τη νίκη“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο πεπειραμένος παράγοντας και συμπλήρωσε: “Ο Άμραμπατ ήταν πολύ καλός, αλλά και ο Στάνκοβιτς τον τελευταίο καιρό είναι σε σούπερ φόρμα. Εκτός του Γκατσίνοβιτς που έπαιρνε άσχημες αποφάσεις στην τελική απόφαση, οι υπόλοιποι ήταν όλοι καλοί” σύμφωνα με το sportdog.gr

Ο Άμραμπατ έφτασε μια ανάσα από την αποχώρησή του

“Το μεγαλύτερο λάθος θα ήταν αν έφευγε: Παθιάζεται στο γήπεδο, δεν τον ενδιαφέρει ακόμα κι αν τραυματιστεί. Και δύο ή τρεις παίκτες να βρεθούν πάνω του, μπαίνει ανάμεσά τους. Είναι θωρηκτό”.

“Θα κερδίζαμε αν… – Δυνατό πάγκο η ΑΕΚ – Αυτό ήταν το λάθος του Αλμέιδα”

Τι έλειπε από την ΑΕΚ για να κερδίσει

“Ήταν μεγάλη υπόθεση η απουσία του Λιβάι Γκαρσία, αν έπαιζε ο Λιβάι θα είχαμε κερδίσει σίγουρα”.

Μπορεί η ΑΕΚ να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια και να είναι επαρκής αγωνιστικά στην Ευρώπη;

“Έχουν εξελιχθεί τα πράγματα δεν είναι όπως πριν από 15 χρόνια, τα συστήματα προπονήσεων, οι παροχές στα αποδυτήρια, δεν είναι δύσκολο πια να παίζει Κυριακή-Τετάρτη ένας ποδοσφαιριστής. Άλλωστε έχουμε δυνατό πάγκο και όταν βγαίνουν 3-4 παίκτες, υπάρχουν ισάξιοι στον πάγκο για να τους αντικαταστήσουν”.

Ποια είναι η άποψή σας για τον Ματίας Αλμέιδα;

“Είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά ήταν λάθος να κάνει μεγάλο ροτέισον. Με τον Πανσερραϊκό έκανε μεγάλο ροτέισον γιατί το θεώρησε εύκολο. Αλλά με τον ΟΦΗ, σε μια δύσκολη έδρα, δεν έπρεπε να γίνουν τόσες πολλες αλλαγές. Αυτά τα μεγάλα ροτέισον τα έκανε και ο Ζιντάν στη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να χάσει την μπάλα μέσα από τα πόδια του”.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments