Αθλητισμός

Προκρίθηκε στο Παρίσι με την Βραζιλία και μετά παραιτήθηκε ο Νταλ Ζότο χωρίς να το ξέρουν ούτε οι παίκτες του

Προκρίθηκε στο Παρίσι με την Βραζιλία και μετά παραιτήθηκε ο Νταλ Ζότο χωρίς να το ξέρουν ούτε οι παίκτες του

Πηγή Φωτογραφίας: fosonline.gr, Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την πρόκριση της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο τεχνικός της «σελεσάο» Ρενάν Νταλ Ζότο παραιτήθηκε χωρίς μάλιστα να το έχει πει ούτε στους παίκτες του. Φαβορί να τον διαδεχθεί ο Μπερναντίνιο.

Με νέο προπονητή θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας η Βραζιλία, Η «σελεσάο» μετά τη νίκη με 3-2 επί της Ιταλίας κατάφερε να πάρει το τελευταίο εισιτήριο από τα προολυμπιακά τουρνουά
Πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την πρόκριση της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο τεχνικός της «σελεσάο» Ρενάν Νταλ Ζότο παραιτήθηκε χωρίς μάλιστα να το έχει πει ούτε στους παίκτες του. Φαβορί να τον διαδεχθεί ο Μπερναντίνιο.

Με νέο προπονητή θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας η Βραζιλία, Η «σελεσάο» μετά τη νίκη με 3-2 επί της Ιταλίας κατάφερε να πάρει το τελευταίο εισιτήριο από τα προολυμπιακά τουρνουά, αλλά πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ρενάν Νταλ Ζότο ανακοίνωσε πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Για την ακρίβεια το αποκάλυψε στις κάμερες, χωρίς να το έχει πει πριν ούτε στους παίκτες του.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος προπονητής ανέφερε σχετικά: «Πήρα την απόφαση αυτή την εβδομάδα, μίλησα και με τη σύζυγό μου. Είναι στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα και για οικογενειακούς και ιατρικούς λόγους. Δεν θα απομακρυνθώ από το βόλεϊ. Οι παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο μου δεν ξέρουν, θα τους μιλήσω στα αποδυτήρια» . Φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο σπουδαίος Μπερναντίνιο που έχει καθίσει στο πάγκο της Βραζιλίας από το 2001 έως το 2016 κατακτώντας μαζί της τα πάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments