Ελλάδα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οι 10 δήμαρχοι της Αττικής που σάρωσαν [vid]

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οι 10 δήμαρχοι της Αττικής που σάρωσαν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364094] ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Θριαμβευτική επανεκλογή από τον α' γύρο εξασφαλίζουν τουλάχιστον 10 δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδόν 85%. Αυτοδικοικητικές εκλογές-Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων-Ασφαλής εικόνα στις 22:00

Θριαμβευτική επανεκλογή από τον α’ γύρο εξασφαλίζουν τουλάχιστον 10 δήμαρχοι του λεκανοπεδίου Αττικής, με ποσοστά από περίπου 70% έως και σχεδόν 85%. Αυτοδικοικητικές εκλογές-Σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων-Ασφαλής εικόνα στις 22:00

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης επανεκλέγεται δήμαρχος Περιστερίου για έκτη συνεχόμενη θητεία. Για τρίτη φορά επανεκλέγονται οι Γιώργος Παπανικολάου στη Γλυφάδα, Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γιάννης Κωνσταντάτος στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Χρήστος Παππούς στη Φυλή, Γιώργος Μαρκόπουλος στο Γαλάτσι και Ανδρέας Κονδύλης στον Άλιμο.

Για δεύτερη φορά επανεκλέγονται άνετα ο Σπύρος Βρεττός ως δήμαρχος Αχαρνών και ο Γιώργος Τσίρμπας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Άνετη επικράτηση, τέλος, πρόσφεραν οι εκλογείς του Δήμου Κηφισιάς στον Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος εκλέγεται δήμαρχος για πρώτη φορά.

Εκλογές: Πώς θα δείτε όλα τα αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κυλάει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των δημάρχων και περιφερειαρχών της χώρας. Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 και θα κλείσουν στις 19:00. Κατά τις 12:00 θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για τη συμμετοχή.

Στις 21:30 ενδεχομένως να έχουμε και μία πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα, ενώ ασφαλή εικόνα αναμένεται να έχουμε λίγο μετά τις 22:00. Από τη στιγμή, ωστόσο, που θα κλείσουν οι κάλπες και θα αρχίσει η καταμέτρηση μπορείτε να βλέπετε στο Naftemporiki.gr πώς εξελίσσεται η μάχη των κομμάτων, αλλά και εκείνη των σταυρών στις ακόλουθες σελίδες:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments