Διεθνή

Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ προειδοποιεί ΗΠΑ και Ισραήλ ότι οι μάχες μπορούν να επεκταθούν

Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ προειδοποιεί ΗΠΑ και Ισραήλ ότι οι μάχες μπορούν να επεκταθούν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Όλο το ισλαμικό έθνος θα συμμετάσχει στον "κατακλυσμό" αν επιμείνουν στην "ανοησία" τους, λέει.

Η χειρότερη κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή από τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ πριν από 50 χρόνια - Ζήτησαν εκκένωση της Γάζας από αμάχους οι Ισραηλινοί

Ο Χασέμ Σαφιντίν, επικεφαλής του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Χεζμπολάχ, παραχωρεί σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία δίνει ένα μήνυμα προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, λέγοντας ότι οι παραβιάσεις των ισλαμικών ιερών τόπων και η “υπέρβαση όλων των γραμμών” τους οδήγησαν στην τρομοκρατική επιχείρηση της Χαμάς “Κατακλυσμός της Al-Aqsa”.

Όλο το ισλαμικό έθνος θα συμμετάσχει στον “κατακλυσμό” αν επιμείνουν στην “ανοησία” τους, λέει.

Το πρωί της Κυριακής, η Χεζμπολάχ εκτόξευσε βλήματα όλμου εναντίον ισραηλινών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στα σύνορα με τον Λίβανο, ισχυριζόμενη ότι ήταν σε αλληλεγγύη με την “παλαιστινιακή αντίσταση”.

Ο ανώτερος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ Χασέμ Σαφιντίν δήλωσε ότι τα “όπλα και οι ρουκέτες” της ομάδας του είναι με Παλαιστίνιους μαχητές που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική επίθεση στο Ισραήλ το Σάββατο.

“Η ιστορία μας, τα όπλα και οι ρουκέτες μας είναι μαζί σας. Ό,τι έχουμε είναι μαζί σας”, δήλωσε ο Safieddine σε εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους μαχητές στο προπύργιο της Χεζμπολάχ Dahieh στα περίχωρα της Βηρυτού.

Ο κ. Safieddine είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των πολιτικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Χεζμπολάχ, σύμφωνα με το Counter Extremism Project.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments