Lifestyle

Νεϊμάρ: Έγινε πατέρα μετά τις απιστίες του – Οι τρυφερές φωτογραφίες με το μωρό

Νεϊμάρ: Έγινε πατέρα μετά τις απιστίες του – Οι τρυφερές φωτογραφίες με το μωρό

Πηγή Φωτογραφίας: Νεϊμάρ: Η σύντροφος του Βραζιλιάνου του επιτρέπει να την απατάει, αλλά υπό τρεις όρους! (pics) | E-Radio.gr

Το ζευγάρι το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ΜΜΕ λόγω των εξωσυζυγικών σχέσεων του ποδοσφαιριστή, δημοσίευσε μία κοινή ανάρτηση στο Instagram όπου ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης του

Τρισευτυχισμένος είναι ο Νεϊμάρ καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Η σύντροφος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Μπρούνα Μπιανκάρι πριν από λίγες ώρες έφερε στον κόσμο την κόρη τους Μαβί, σε κλινική της Βραζιλίας.

Το ζευγάρι το οποίο έχει βρεθεί στο επίκεντρο των ΜΜΕ λόγω των εξωσυζυγικών σχέσεων του ποδοσφαιριστή, δημοσίευσε μία κοινή ανάρτηση στο Instagram όπου ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης τους.

«Η Μαβί μας ήρθε για να ολοκληρώσει τις ζωές μας. Καλώς ήρθες κόρη μας. Σ’ αγαπάμε ήδη πολύ, σ’ ευχαριστούμε που μας επέλεξες», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Ο Νεϊμάρ πριν από λίγο διάστημα είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τη σύντροφό του προκειμένου να απολογηθεί για τις… απιστίες του.

«Τα λάθη μου στην προσωπική μου ζωή, τα λύνω στο σπίτι, στην ιδιωτικότητά μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Όλα αυτά έχουν επηρεάσει έναν από τους πιο ιδιαίτερους ανθρώπους στη ζωή μου. Η γυναίκα που ονειρεύομαι να έχω στο πλευρό μου, τη μητέρα του παιδιού μου. Η αγάπη μας για το μωρό μας θα επικρατήσει, η αγάπη μας για τον καθένα άλλα θα μας δυναμώσουν» είχε γράψει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της Μπρούνα ο Βραζιλιάνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments