Ελλάδα

«Πλακώθηκαν» στον αέρα Μπέος και Μπογιόπουλος: «Δεν είσαι λαϊκός άνθρωπος, ένα λουμπεναριό είσαι»

«Πλακώθηκαν» στον αέρα Μπέος και Μπογιόπουλος: «Δεν είσαι λαϊκός άνθρωπος, ένα λουμπεναριό είσαι»

Πηγή Φωτογραφίας: thetimes.gr

Άγριος καβγάς ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στην εκλογική εκπομπή του ΑΝΤ1, ανάμεσα στον Νίκο Μπογιόπουλο και τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου μετά το ομοφοβικό του παραλήρημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη το οποίο ξεκίνησε κατά την επινίκια ομιλία του και συνέχισε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό του τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, ο οποίος επιχείρησε να πάρει θέση σε έναν μονόλογο που έκανε λόγο για… καλσόν, ομοφυλόφιλους που δεν πρέπει να είναι πρότυπα και ούτω καθεξής.

Σχολιάζοντας το παραλήρημα του κ. Μπέου, ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολίασε: «Δεν θέλω να κάνω καμία ερώτηση. Αναγνωρίζω, κ. Μπέο, ότι είστε δήμαρχος Βόλου και εγώ είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Είπατε προηγουμένως ότι είστε λαϊκός άνθρωπος και μας είπατε ότι η λαϊκότητα του ανθρώπου εκφράζεται με τον τρόπο που εκφραστήκατε εσείς. Λέω, λοιπόν, ότι δεν είστε λαϊκός άνθρωπος. Λούμπεν είστε! Ένα λούμπεν στοιχείο είστε, αυτό είστε».

«Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, η σαπίλα κερδίζει και το έλος επιπλέει. Χωρίς να κάνω ευθείες αναγωγές» συνέχισε ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Αχιλλέας Μπέος ρώτησε: «Εσύ τι είσαι; Ποιο είναι το επάγγελμα σου;»

«Είμαι πολίτης αυτής της χώρας που είχε διαβάσει ότι και ο Εσκομπάρ ήταν γερουσιαστής στην Κολομβία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, σε μια συχνότητα δημόσια, όταν το ύφος το δικό σας πλασάρεται ως λαϊκό ύψος έχω υποχρέωση ως πολίτης αυτής της χώρας να πω ότι δεν έχεις καμία σχέση με τη λαϊκότητα αυτού του λαού» του απάντησε ο Νίκος Μπογιόπουλος με τον δήμαρχο Βόλου να αναρωτιέται ξανά: «Τι επαγγέλλεσαι, ρε άνθρωπε; Τι είσαι; Δημοσιογράφος;».

Ο Νίκος Μπογιόπουλος επέμεινε: «Είσαι ένα λουμπεναριό! Ένα λουμπέναριο είσαι! Αυτό είσαι! Και είμαι δημοσιογράφος, ναι, πολίτης που πληρώνει φόρους».

«Προφανώς από αυτούς που τα παίρνουν είσαι και προσπαθείς να παραπληροφορήσεις την κοινή γνώμη. Κ. Χατζηνικολάου, δεν έχει νόημα να μιλάω με αυτό το νούμερο τώρα. Αφού είσαι δημοσιογράφος είσαι και νούμερο» είπε ο Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκος Χατζηνικολάου «έκλεισε» την σύνδεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments