EDITOR'S PICK

70s Curtain Bangs: 10 looks με αφέλειες για να δοκιμάσετε την απόλυτη τάση της σεζόν

70s Curtain Bangs: 10 looks με αφέλειες για να δοκιμάσετε την απόλυτη τάση της σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: thedenizen.co.nz/Need a change? These hair trends are inspiring us to give our locks a fresh look

Το parisian chic και οι αφέλειες αποτελούν διαχρονικές επιλογές στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Ωστόσο, φέτος, οι τάσεις στα μαλλιά αναζητούν έμπνευση στη δεκαετία του ’70.

Οι 70s curtain bangs λοιπόν, κατακτούν τη σκηνή της μόδας με τον πιο ατίθασα αριστοκρατικό τρόπο. Αυτό το υπέροχο χτένισμα αποτελεί την απόλυτο trend της σεζόν, που αποπνέει μια αίσθηση αυθεντικότητας και αυτοπεποίθησης.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Grangaard | NYC Hairstylist (@un.rooted)

Αλλά τι είναι τα 70s curtain bangs; Οι αφέλειες της δεκαετίας του ’70, γνωστές και ως curtain bangs, αποτελούν στην ουσία μια ρετρό μόδα που επιστρέφει με δύναμη. Αυτές οι αφέλειες είναι πυκνές, πλούσιες και διακριτικά κυματιστές και δημιουργούν μια αινιγματική εμφάνιση που πλαισιώνει το πρόσωπο σαν κουρτίνα, όπως υποδηλώνει και το όνομά τους.

Φυλλαριστές Αφέλειες Οι αφέλειες αυτές είναι ελαφρώς πυκνές, δημιουργώντας μια αίσθηση… αφέλειας που αναδεικνύει το πρόσωπο με τρόπο μοναδικό και ανεπιτήδευτο.

Η απόλυτη αντίθεση της δεκαετίας του ’80 είναι εδώ, με μπούκλες που δημιουργούν ένα έντονο και εκκεντρικό ύφος. Εξάλλου, ποιος δεν αγαπά το mix and match και στα μαλλιά;

View this post on Instagram

A post shared by Mina Mahta (@minakshi.mahta)

Δημιουργήστε μια μυστηριώδη εμφάνιση με αφέλειες που φτάνουν μέχρι τις βλεφαρίδες σας. Ανέμελο, θηλυκό και εξαιρετικά σέξι.

View this post on Instagram

A post shared by Enes Çil (@enescilofficial)

Συνδυάστε τις αφέλειες με έναν χαλασμένο ψηλό κότσο για ένα ανεπιτήδευτα κομψό στιλ που ταιριάζει με τα πάντα. Έτσι και τον λαιμό σας θα αναδείξετε, αλλά και την έμφυτη φινέτσα σας.

View this post on Instagram

A post shared by / (@catherine_bonarini)

Οι γαλλικές αφέλειες είναι μια εκδοχή που αποπνέει κομψότητα και αυτό το parisian chic που όλες επιθυμούμε. Πάντα διαχρονικές και πολύ εύκολες στο styling τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments